sport101.ro Revista presei sportive

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 16 Dec. 2010

Tribut echipei naţionale de handbal feminin

După ce naţionala de rugby a fost prima căreia i-am dedicat integral o "revistă a presei", în urma calificării la Cupa Mondială, iată că a venit şi rândul echipei naţionale feminine de handbal, merituoasa calificată în semifinalele Campionatului European.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 06 Dec. 2010

Un intermezzo de Moş Nicolae

După o pauză destul de lungă, cauzată de penuria de articole interesante, Revista Presei revine cu o selecţie relativ bogată. Aş începe cu Sport365, care abordează un subiect mai puţin prezent în marile publicaţii sportive, şi anume prezenţele româneşti la Raliul Paris - Dakar 2011, secţiunea moto.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 29 Noi. 2010

Sub semnul frunzei de stejar

Această revistă a presei are în prim plan echipa naţională de rugby a României, care va participa pentru a şaptea oară consecutiv la Cupa Mondială. Echipa de rugby este singura naţională masculină din România care a participat la toate ediţiile Cupei Mondiale, performanţă egalată doar de echipa feminină de handbal.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 26 Noi. 2010

Sfârşit de noiembrie 2010

Vă invit să parcurgeţi una dintre cele mai bogate selecţii de la înfiinţarea rubricii de "revista presei". Sper ca până la sfârşitul lunii să mai am motive pentru o nouă selecţie. Şi să nu uitaţi că "somnul raţiunii naşte monştri". Lectură plăcută!

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 19 Noi. 2010

19 Noiembrie 2010

O nouă zi foarte săracă în subiecte, aşa cum ne-am obişnuit.Totuşi, vă recomand 3 materiale, care au apărut în Jurnalul Naţional, ProSport şi Gazeta Sporturilor, selecţia fiind supusă, desigur, subiectivismului.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 17 Noi. 2010

17 Noiembrie 2010

Subiectele zilei - partida amicală Italia - România şi clişeele culturale ale englezilor despre România. Lectură plăcută!

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 16 Noi. 2010

16 Noiembrie 2010

Deşi oferta este, ca de obicei, foarte săracă, astăzi am găsit totuşi câteva materiale care merită atenţie, spre deosebire de alte zile în care această rubrică a fost condamnată la nefiinţă. Lectură plăcută!

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 11 Noi. 2010

11 Noiembrie 2010

Daţi-mi voie să încep Revista presei de astăzi cu un interviu foarte bun realizat de Alin Fornade, în Gazeta Sporturilor. Este genul de interviu care rezistă timpului şi care nu trebuie ratat, marcat de echilibru, respect, pasiune. „Subiectul” interviului – nimeni altul decât Cristian Minculescu

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole