Sub semnul frunzei de stejar

sport101.ro - Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / Data: 29 Noi. 2010

Aceast─â revist─â a presei  are în prim plan echipa na┼úional─â de rugby a României, care va participa pentru a ┼čaptea oar─â consecutiv la Cupa Mondial─â. Echipa de rugby este singura na┼úional─â masculin─â din România care a participat la toate edi┼úiile Cupei Mondiale, performan┼ú─â egalat─â doar de echipa feminin─â de handbal.

Gazeta Sporturilor aloc─â un num─âr important de articole acestui eveniment. Le pute┼úi citi aici, aici, aici ┼či aici.

Calificarea „Stejarilor” beneficiaz─â de aten┼úie ┼či din partea ProSport. Am selectat 2 materiale – P─âduri de stejar ┼či  Stejarii vechi ┼či noi.

V─â recomand o superb─â galerie foto, pe pagina Federa┼úiei Române de Rugby.

Închei  selec┼úia de ast─âzi cu România liber─â ┼či Gândul, cu precizarea c─â ultimul articol a ap─ârut pe 28 noiembrie.

Lectur─â pl─âcut─â!

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 16 Dec. 2010

Tribut echipei naţionale de handbal feminin

Dup─â ce na┼úionala de rugby a fost prima c─âreia i-am dedicat integral o "revist─â a presei", în urma calific─ârii la Cupa Mondial─â, iat─â c─â a venit ┼či rândul echipei na┼úionale feminine de handbal, merituoasa calificat─â în semifinalele Campionatului European.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 06 Dec. 2010

Un intermezzo de Mo┼č Nicolae

Dup─â o pauz─â destul de lung─â, cauzat─â de penuria de articole interesante, Revista Presei revine cu o selec┼úie relativ bogat─â. A┼č începe cu Sport365, care abordeaz─â un subiect mai pu┼úin prezent în marile publica┼úii sportive, ┼či anume prezen┼úele române┼čti la Raliul Paris - Dakar 2011, sec┼úiunea moto.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole