Polo Cupe Europene

Polo / Cupe Europene / 21 Ian. 2011

Honved Budapesta - CSM Digi Oradea 12-9, în turul sferturilor de finală ale LEN Trophy

CSM Digi Oradea a pierdut cu 9:12 partida disputată în deplasare, cu Honved Budapesta, contând pentru manşa tur a sferturilor de finală ale LEN Trophy. Meciul a fost foarte echilibrat până în ultimul sfert (scor 8-7), atunci când eliminările dictate de arbitri...

Polo / Cupe Europene / 20 Dec. 2010

CSM Oradea - Honved Budapesta în sferturile de finală ale LEN Trophy

CSM Oradea

Astăzi, 20 decembrie 2010, a avut loc la Luxemburg tragerea la sorţi a partidelor din sferturile de finală ale LEN Trophy. Campioana României, CSM Digi Oradea, nu a fost foarte norocoasă, urmând să întâlnească formaţia maghiară Honved Budapesta. Prima manşă va avea loc...

Polo / Cupe Europene / 20 Dec. 2010

CSM Oradea - din nou în topul european

Foto csmoradea.ro

CSM Digi Oradea s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale LEN Trophy, în urma victoriei cu 10:5 (3:1, 1:0, 2:2, 4:2) împotriva formaţiei italiene Rari Nantes Florentia. La puternica echipă italiană este legitimat şi căpitanul naţionalei României, Cosmin Radu.

Polo / Cupe Europene / 14 Noi. 2010

CSM Digi Oradea - înfrângere în optimile LEN Trophy

Campioana României, CSM Digi Oradea, a pierdut sâmbătă, 13 noiembrie, meciul tur din optimile Cupei LEN, 7:11 (2:4, 3:4, 1:2, 1:1) în deplasare cu Rari Nantes Florentia (Italia). La echipa din Peninsula Italică evoluează şi căpitanul naţionalei României, Cosmin Radu, care a şi înscris un gol în poarta orădenilor.

Polo / Cupe Europene / 26 Oct. 2010

CSM Digi Oradea - calificare în optimile LEN TROPHY

CSM Digi Oradea a câştigat grupa F a LEN Trophy şi s-a calificat în optimile de finală ale competiţiei, în urma partidelor desfăşurate week-end-ul trecut la Bazinul Olimpic ,,Ion Alexandrescu” din Oradea.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole