Volei masculin Campionatul Mondial

Volei masculin / Campionatul Mondial / 11 Oct. 2010

Brazilia - campioană mondială pentru a treia oară consecutiv

Foto: AFP

Brazilia a câştigat Campionatul mondial de volei masculin pentru a treia oară consecutiv, după victoria clară, 3:0 (25:22, 25:14, 25:22) în finala contra revelaţiei turneului, Cuba. Selecţionata cariocas egalează astfel recordul deţinut chiar de ţara gazdă a competiţiei, care a cucerit titlul suprem în ediţiile din 1990, 1994 şi 1998.

Volei masculin / Campionatul Mondial / 10 Oct. 2010

Brazilia - Cuba, finala Campionatului Mondial de volei masculin

Foto Reuters

Ediţia din acest an a Campionatului Mondial de volei masculin va avea o finală 100% latino-americană, după ce Cuba şi Brazilia au trecut de reprezentantele bătrânului continent, Serbia şi ţara gazdă, Italia. Va fi pentru prima dată când cele două echipe se vor întâlni în această fază a competiţiei.

Volei masculin / Campionatul Mondial / 07 Oct. 2010

Serbia, Brazilia, Italia şi Cuba - tabloul complet al semifinalelor

Italia - Franta 3:1
Foto AFP

Brazilia, Cuba şi ţara-gazdă Italia s-au alăturat Serbiei, prima calificată în semifinalele Campionatului Mondial de volei masculin, după victoriile obţinute în ultima zi a grupelor (faza a treia).

Volei masculin / Campionatul Mondial / 06 Oct. 2010

Serbia se califică în Final Four, Statele Unite aproape de eliminare

Marţi, 5 octombrie 2010, s-au disputat meciurile zilei a doua din ultima fază a grupelor Campionatului Mondial de volei masculin. Serbia a învins Rusia cu 3:1 şi cu două victorii din două posibile este prima echipă calificată în semifinalele competiţiei.

Volei masculin / Campionatul Mondial / 05 Oct. 2010

Italia 2010 - Bulgaria aproape de Final Four, Brazilia nu impresionează

Luni, 4 octombrie 2010, au avut loc primele meciuri din faza a treia a grupelor Campionatului Mondial de volei masculin, competiţie care se desfăşoară în Italia. În cursă au mai rămas 12 echipe, împărţite în 4 grupe, câştigătoarele urmând să acceadă în Final Four-ul competiţiei.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole