19 Noiembrie 2010

sport101.ro - Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / Data: 19 Noi. 2010

O nou─â zi foarte s─ârac─â în subiecte, a┼ča cum ne-am obi┼čnuit.
 
În Jurnalul Na┼úional pute┼úi citi un scurt interviu cu Iarina Demian, cea care i-a fost al─âturi marelui scriitor ┼či jurnalist Ioan Chiril─â, referitoare la problemele pe care le întâmpin─â în organizarea Galei Premiilor Ioan Chiril─â. Apreciez c─â putea fi ob┼úinut mult mai mult de la acest interviu, având în vedere anvergura interlocutoarei (Iarina Demian).
 
ProSport relateaz─â povestea uneia dintre cele mai vechi pârtii de bob din România, în timp ce din Gazeta Sporturilor mi-a atras aten┼úia un articol despre echipele de fotbal din Londra.
 
Lectur─â pl─âcut─â!

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 16 Dec. 2010

Tribut echipei naţionale de handbal feminin

Dup─â ce na┼úionala de rugby a fost prima c─âreia i-am dedicat integral o "revist─â a presei", în urma calific─ârii la Cupa Mondial─â, iat─â c─â a venit ┼či rândul echipei na┼úionale feminine de handbal, merituoasa calificat─â în semifinalele Campionatului European.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 06 Dec. 2010

Un intermezzo de Mo┼č Nicolae

Dup─â o pauz─â destul de lung─â, cauzat─â de penuria de articole interesante, Revista Presei revine cu o selec┼úie relativ bogat─â. A┼č începe cu Sport365, care abordeaz─â un subiect mai pu┼úin prezent în marile publica┼úii sportive, ┼či anume prezen┼úele române┼čti la Raliul Paris - Dakar 2011, sec┼úiunea moto.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole