11 Noiembrie 2010

sport101.ro - Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / Data: 11 Noi. 2010

Da┼úi-mi  voie s─â încep Revista presei de ast─âzi cu un interviu foarte bun realizat de Alin Fornade, în Gazeta Sporturilor. Este genul de interviu care rezist─â timpului ┼či care nu trebuie ratat, marcat de echilibru, respect, pasiune. „Subiectul” interviului – nimeni altul decât Cristian Minculescu, solistul trupei Iris, un nume de legend─â al muzicii rock ┼či totodat─â unul dintre cei mai înfoca┼úi suporteri ai Universit─â┼úii Craiova. Felicit─âri autorului interviului ┼či mul┼úumiri lui Cristian Minculescu pentru tot ceea ce, cu generozitate, ne d─âruie┼čte de peste 30 de ani.

În contextul derby-ului din aceast─â sear─â din Giule┼čti,  ProSport prezint─â povestea meciului de Cup─â din 1989 dintre Steaua ┼či Rapid, meci câ┼čtigat de forma┼úia militar─â cu 3:2, dup─â un meci celebru, în care binecunoscutul arbitru Ioan Igna prelungise jocul cu 25 de minute. Golul victoriei steliste a fost consemnat de pres─â ca fiind marcat în minutul 90, insa în realitate era cel pu┼úin minutul 110! Este un demers interesant de recuperare a memoriei, care încearc─â s─â prezinte, m─âcar par┼úial, abuzurile unei epoci, în care îns─â nu se vorbe┼čte decât despre Steaua,  nu ┼či despre  Dinamo, Victoria ┼či Flac─âra Moreni, surori de sânge ale Stelei  în ceea ce prive┼čte asemenea gen de practici.
 

Sport365 se remarc─â prin abunden┼úa ┼čtirilor despre China - din ciclism, fotbal, despre Jocurile Asiatice etc. Un semn c─â statul asiatic devine o mare putere ┼či în sport, dup─â semnalele tot mai evidente c─â este preg─âtit s─â î┼či asume un rol major pe t─ârâm economic, politic ┼či militar.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 16 Dec. 2010

Tribut echipei naţionale de handbal feminin

Dup─â ce na┼úionala de rugby a fost prima c─âreia i-am dedicat integral o "revist─â a presei", în urma calific─ârii la Cupa Mondial─â, iat─â c─â a venit ┼či rândul echipei na┼úionale feminine de handbal, merituoasa calificat─â în semifinalele Campionatului European.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 06 Dec. 2010

Un intermezzo de Mo┼č Nicolae

Dup─â o pauz─â destul de lung─â, cauzat─â de penuria de articole interesante, Revista Presei revine cu o selec┼úie relativ bogat─â. A┼č începe cu Sport365, care abordeaz─â un subiect mai pu┼úin prezent în marile publica┼úii sportive, ┼či anume prezen┼úele române┼čti la Raliul Paris - Dakar 2011, sec┼úiunea moto.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole