Volei masculin Cupa României

Volei masculin / Cupa României / 18 Oct. 2010

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la volei masculin

Foto www.csdinamo.eu

Dinamo Bucureşti este noua deţinătoare a Cupei României, după ce a învins astăzi în finala turneului de la Baia Mare formaţia Tomis Constanţa cu scorul de 3:0 (25:14, 25:22, 25:17).

Volei masculin / Cupa României / 17 Oct. 2010

Dinamo Bucureşti şi Tomis Constanţa în finala Cupei României

CVM Tomis, deţinătoarea ultimelor 6 Cupe ale Romniei
Foto www.cvmtomis.ro

Dinamo Bucureşti şi Tomis Constanţa s-au calificat astăzi pentru finala Cupei României la volei, care va avea loc mâine la Baia Mare. Dinamo a reuşit o victorie mai puţin scontată împotriva campioanei en titre şi reprezentantei noastre în Liga campionilor, Remat Zalău, scor 3:1, în timp ce formaţia de la Marea Neagră a reuşit să revină după ce a fost condusă cu 2:0 la seturi.

Volei masculin / Cupa României / 16 Oct. 2010

Rezultatele sferturilor de finală ale Cupei României

Sâmbătă, 16.10.2010, la Baia Mare au avut loc meciurile contând pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României la volei masculin. Dinamo a avut mari emoţii în partida cu echipa locală, Ştiinţa Explorări Baia Mare, câştigând în cele din urmă cu 3:2 după ce băimărenii au condus cu 2:1. În semifinale, dinamoviştii vor avea o misiune mult mai dificilă, urmând să dea piept cu campioana Remat.

Volei masculin / Cupa României / 15 Oct. 2010

Rezultatele primei faze: U Cluj, VCM Piatra Neamţ şi Explorări Baia Mare - calificate în sferturi, Steaua eliminată

Vineri, 15.10.2010, au fost programate meciurile din prima fază a Cupei României la volei masculin, la care au participat echipele din Divizia A1, cu excepţia primelor patru clasate.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole