Handbal masculin Competiţii europene

Handbal masculin / Competiţii europene / 03 Dec. 2010

HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

HCM Constanţa a făcut un nou pas greşit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra formaţiei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndepărtează astfel tot mai mult de obiectivul clasării în primele 4 din grupă

Handbal masculin / Competiţii europene / 30 Noi. 2010

UCM Reşiţa - Budivelnik, în turul 4 al Cupei Cupelor. Ştiinţa Bacău - adversar din Muntenegru

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge la handbal masculin. Deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia ucraineană HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ţării vecine.

Handbal masculin / Competiţii europene / 28 Noi. 2010

UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău continuă drumul european, Steaua - ca şi eliminată

UCM Resita
Foto ucmsport.com

UCM Reşiţa a obţinut o calificare dramatică în turul al patrulea al Cupei Cupelor, după ce a pierdut manşa retur cu Wisla Plock, în deplasare, la 3 goluri diferenţă (23-26). În meciul tur, reşiţenii se impuseseră cu 34-30.

Handbal masculin / Competiţii europene / 25 Noi. 2010

HCM Constanţa - eşec la malul Mării Baltice

Foto constantahcm.ro

Campioana României, HCM Constanţa, a pierdut meciul retur contra formaţiei Sankt Petersburg, cu scorul de 26:29, şi şi-a compromis în bună măsură şansele de a accede în faza următoare a Ligii Campionilor. Meciul a contat pentru grupa D a competiţiei

Handbal masculin / Competiţii europene / 23 Noi. 2010

Sorţi favorabili Oltchimului, ghinion pentru echipele din Brăila şi Constanţa

Oltchim Ramnicu Valcea
Foto mysport.ro

Campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a avut şansă la tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, fiind repartizată în Grupa principală 1, alături de Buducnost Podgorica (Muntenegru), Krim Ljubliana (Slovenia) şi Itxako Reyno de Navarra (Spania).

Handbal masculin / Competiţii europene / 21 Noi. 2010

UCM Reşiţa - Wisla Plock 34:30. Speranţe pentru turul 4

UCM Reşiţa - Wisla Plock 34:30
Foto ucmsport.com

UCM Reşiţa a obţinut ieri, 20 noiembrie 2010, o victorie preţioasă, 34:30 (16:13) pe teren propriu, contra puternicei formaţii poloneze Wisla Plock. Meciul a contat pentru prima manşă a turului 3 al Cupei Cupelor.

Handbal masculin / Competiţii europene / 18 Noi. 2010

HCM Constanţa - victorie dramatică în Liga Campionilor

Alexandru Sabou
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a obţinut cea de-a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor, 29-28 (16-13) pe teren propriu contra vicecampioanei Rusiei, HC St. Petersburg, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a competiţiei. Golul victoriei a fost marcat de Sabou în ultimele secunde ale meciului

Handbal masculin / Competiţii europene / 14 Oct. 2010

HCM Constanţa - Bosna Sarajevo 26:25. Prima victorie din acest sezon în Liga Campionilor pentru constănţeni

Laurentiu Toma

HCM Constanţa a obţinut prima victorie în acest sezon al Ligii Campionilor, 26:25 (16:12) după un meci de infarct cu HC Bosna Sarajevo, şi în tabăra dobrogenilor au renăscut speranţele că vor repeta parcursul de sezonul trecut, când au reuşit să iasă din grupe.

Handbal masculin / Competiţii europene / 11 Oct. 2010

HCM Constanţa - Ciudad Real 28:34

Foto www.constantahcm.ro

HCM Constanţa a fost învinsă în deplasare de formaţia spaniolă Ciudad Real, cu 28:34, în cadrul etapei a treia a grupei D a Ligii Campionilor la handbal masculin. Campioana României, cu Eden Hairi pe banca tehnică în locul demisului Jovica Cvetkovic, a prestat un joc curajos, însă insuficient pentru a spera la mai mult decât o înfrângere onorabilă.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole