Alte sporturi Go

Alte sporturi / Go / 13 Dec. 2010

Cristian Pop şi Adelina Sora, campionii României la Go în 2010

Cristian Pop
Sursa foto http://goschool.resurse.com

Cristian Pop (7 dan) a câştigat finala Campionatului Naţional de Seniori, care a avut loc în perioada 3-5 decembrie la Bucureşti. Pe locul 2 s-a clasat Dragoş Băjenaru (6 dan), campionul din 2009, iar pe 3 Cornel Burzo (6 dan).

Alte sporturi / Go / 27 Oct. 2010

Cornel Burzo - 4 victorii la Korea Prime Minister Cup

Cornel Burzo
Foto: http://desprego.ro/

Week-end-ul trecut a avut loc la Changwon (Coreea de Sud) competiţia Korea Prime Minister Cup. România a fost reprezentată de Cornel Burzo, care a câştigat 4 din cele 7 partide disputate. În urma acestor rezultate, jucătorul român a ocupat locul 21.

Alte sporturi / Go / 26 Oct. 2010

Shusaku Târgu Mureş a câştigat C.N. de Go pe echipe

Echipa Shusaku din Târgu Mureş, condusă de cel mai puternic jucător român, Cătălin Ţăranu (5P), a câştigat Campionatul Naţional de Go pe echipe, care a avut loc în perioada 23-24.10.2010 la Braşov. Echipa mureşeană a obţinut 5 victorii din tot atâtea posibile

Alte sporturi / Go / 07 Oct. 2010

Cătălin Ţăranu - victorie în Openul Internaţional de la Istanbul

Cătălin Ţăranu (7 Dan) a câştigat cea de-a zecea ediţie a Concursului Open Internaţional de Go de la Istanbul, care s-a desfăşurat în perioada 2-3 octombrie 2010. Poziţia secundă a fost împărţită de doi jucători români – Dragoş Băjenaru (6 Dan) şi Cristian Pop (7 Dan) - şi un reprezentant al gazdelor, Giray Erdi (2 Dan), imediat în urma acestora situându-se Mihai Milu (3 Dan).

Alte sporturi / Go / 05 Oct. 2010

2010 Romanian Masters - Cătălin Ţăranu primul câştigător al turneului

Între 26 şi 29 august 2010, opt cavaleri ai goului românesc s-au întrecut pentru câştigarea titlului de „Maestru de Go”, un turneu organizat după modelul titlurilor istorice japoneze. Competiţia, aflată la prima ediţie, a avut loc la Iaşi şi a fost sponsorizată de omul de afaceri Orest Robciuc, unul dintre jucătorii de nivel dan de la începuturile goului în România.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole