Handbal feminin Competiţii europene

Handbal feminin / Competiţii europene / 21 Noi. 2010

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa se alătură Oltchimului

HC Dunarea Braila 
Foto click.ro

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa au obţinut victorii scontate şi se califică în turul 4 al Cupei EHF, respectiv Cupei Cupelor. Vicecampioana U Jolidon a avut o comportare dezamăgitoare în acest sezon, iar HC Zalău nu a putut face faţă campioanei Serbiei decât în Sălaj.

Handbal feminin / Competiţii europene / 14 Noi. 2010

Oltchim - calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor

Foto randershk.dk

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în faza următoare a Ligii Campionilor, după ce a învins pe teren propriu formaţia daneză Randers HK cu 28:22 (12:9). Vâlcencele au condus în permanenţă, nepunându-se nicio clipă problema învingătoarei.

Handbal feminin / Competiţii europene / 14 Noi. 2010

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa - aproape calificate, U Jolidon Cluj - misiune imposibilă în retur

Ada Moldovan - Dunarea Braila
Foto adevarul.ro

Ca o curiozitate, toate cele 3 echipe româneşti care au jucat sâmbătă în cupele europene au fost conduse la pauză cu un gol. La reluare însă desfăşurarea evenimentelor nu a mai fost similară, rezultatele variind de la o victorie care asigură practic calificarea la o înfrângere dură, greu de remontat în retur.

Handbal feminin / Competiţii europene / 27 Oct. 2010

Adversarele formaţiilor româneşti în turul 3 al Cupei EHF şi al Cupei Cupelor

HC Dunărea Brăila va întâlni campioana Greciei, Omi – Loux Patras, reprezentanta unui handbal care nu are o cotă foarte ridicată pe plan european. Echipa de la malul Dunării pleacă în mod cert cu prima şansă, cu atât mai mult cu cât va disputa şi meciul retur pe teren propriu.

Handbal feminin / Competiţii europene / 23 Oct. 2010

Larvik - Oltchim Râmnicu Vâlcea 34:31. Nou eşec în nordul Europei

Ca şi în meciul cu Randers, echipa vâlceană începe foarte slab partida, la jumătatea primei reprize norvegiencele conducând deja cu 5 goluri. Concentrarea mai bună în apărare şi evoluţia excelentă a Talidei Toldai, care ne aminteşte în unele momente de Luminiţa Huţupan,

Handbal feminin / Competiţii europene / 09 Oct. 2010

Oltchim nu depăşeşte complexul danez: 23:27 cu Randers HK, în prima etapă a Ligii Campionilor

Camila Dalby a perforat de 10 ori poarta Oltchimului
Foto: Hans Carstens

Oltchim a avut parte de un debut nefericit în Liga Campionilor, fiind învinsă cu 23:27 (12:14) de formaţia daneză Randers HK. După dubla înfrângere din finala Ligii Campionilor, sezonul 2009/2010, din faţa lui Viborg, se pare că echipa vâlceană a căpătat un adevărat complex danez , pierzând astăzi în faţa unei echipe mult mai slab cotate, care a trecut şi prin furcile caudine ale tururilor preliminare.

Handbal feminin / Competiţii europene / 19 Sep. 2010

U Jolidon – o nouă înfrângere în play-off-ul Ligii Campionilor

După debutul promiţător (victoria contra echipei macedonene Metalurg Skopje, scor 29-24), pentru U Jolidon au urmat două duşuri reci, care echivalează cu ratarea intrării în grupele Ligii Campionilor. Ieri, clujencele au pierdut la scor (21-33) în faţa revelaţiei grupei, formaţia suedeză IK Savehof,

Handbal feminin / Competiţii europene / 18 Sep. 2010

U Jolidon Cluj-Napoca - Debut în forţă în play-off-ul Ligii Campionilor

Foto www.mediafax.ro

U Jolidon Cluj-Napoca a început foarte bine turneul de calificare în Liga Campionilor, învingând cu 29:24 (15:12) HC Metalurg Skopje, reprezentanta ţării-gazdă (Macedonia). U Jolidon s-a aflat în permanenţă la timona jocului, conducând chiar şi la diferenţă de 7 goluri.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole