Rugby Internaţional

Rugby / Internaţional / 24 Ian. 2011

Leeds - Stejarii Bucureşti 26-6 (5-6). Înfrângere pe final de meci

Selecţionata Stejarii Bucureşti a pierdut ultimul meci din cadrul Challenge Cup, 6-26 (6-5) în deplasare în compania formaţiei engleze Leeds Carnegie. În cea de-a doua partidă a grupei, Stade Français a învins Crociati Parma cu 34-17.

Rugby / Internaţional / 06 Ian. 2011

Lotul Selecţionatei Stejarii Bucureşti pentru meciurile din Challenge Cup

Foto leedscarnegie.co.uk

Federaţia Română de Rugby a anunţat lotul cu care Selecţionata Stejarii Bucureşti va aborda ultimele doua meciuri din AMLIN Challenge Cup, cu Crociati Parma şi Leeds. Din lot fac parte 30 de jucători, Ionuţ Dimofte, Cătălin Fercu, Ştefan Ciuntu şi Ionuţ Florea nefiind...  

Rugby / Internaţional / 17 Dec. 2010

Stade Francais - Stejarii Bucureşti 35:7

Selecţionata Stejarii Bucuresti a cedat şi cel de-al doilea meci contra formaţiei franceze Stade Francais, scor 7:35. După ce săptâmâna trecută, la Bucureşti, Stejarii au practicat un joc foarte bun şi au fost aproape de o mare surpriză (scorul final a fost 20:29)...  

Rugby / Internaţional / 15 Dec. 2010

Challenge Cup. Stade Francais - Stejarii Bucureşti. Primul XV pentru echipa română

Foto www.ercrugby.com / Getty Images

Federaţia Română de Rugby a anunţat echipa de start pe care o va alinia selecţionata Stejarii Bucureşti în meciul de la Paris, cu Stade Francais, meci contând pentru Amlin Challenge Cup, etapa a IV-a. Meciul va avea loc joi, 16 decembrie 2010, de la ora 21.45, şi va transmis în direct...

Rugby / Internaţional / 12 Dec. 2010

Stejarii Bucuresti – Stade Francais 20:29

Foto stirimm.ro

Stejarii Bucuresti au fost aproape de a reuşi o mare surpriză, jucând de la egal la egal cu puternica formaţie franceză Stade Francais şi pierzând în special din cauza lipsei de experienţă la nivel înalt şi a accidentărilor din finala Cupei României.

Rugby / Internaţional / 10 Dec. 2010

Primul XV al Stejarilor în meciul cu Stade Francais

Federaţia Română de Rugby a anunţat primul XV cu care selecţionata Stejarii Bucureşti va aborda întâlnirea cu Stade Francais, contând pentru Amlin Challenge Cup. Meciul va avea loc sâmbătă, 11 decembrie 2010, de la ora 15.00, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

Rugby / Internaţional / 02 Dec. 2010

Noua Zeelandă - marea câştigătoare a IRB Awards

Richie McCaw

Noua Zeelandă a luat toate distincţiile International Rugby Board (rugby XV) pentru anul 2010, încununând astfel un sezon extraordinar, în care şi-a spulberat efectiv adversarii, fie ei din emisfera nordică sau din cea sudică, şi în care a câştigat Tri Nations într-o manieră impresionantă.

Rugby / Internaţional / 29 Noi. 2010

Irlanda furnizează surpriza, învingând Argentina. Anglia - înfrângere acasă

Gordon D'Arcy
Foto irb.com

Irlanda a furnizat surpriza săptămânii, învingând Argentina cu 29:9. Anglia şi Ţara Galilor nu au putut repeta această performanţă împotriva marilor puteri ale Sudului, Africa de Sud şi Noua Zeelandă, în timp ce Italia şi Scoţia au depăşit adversari de talie mai modestă

Rugby / Internaţional / 28 Noi. 2010

CSM Ştiinţa Baia Mare - triumf în Supercupa Europei Centrale şi de Est

Campioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare, a cucerit sâmbătă, 27 noiembrie, prima ediţie a Supercupei Europei Centrale şi de Est. Băimărenii au învins pe teren propriu formaţia croată Nada Split, scor 52:5, după ce în tur se impuseseră în deplasare cu 22:3.

Rugby / Internaţional / 16 Noi. 2010

Anglia - Australia 35:18. Rezultate meciuri-test

Anglia - Australia 35-18
Foto news.bbc.co.uk

Anglia a făcut un meci mare, pe teren propriu, reuşind să învingă Australia cu 35:18. Este cea de-a doua victorie consecutivă a Angliei împotriva reprezentativei statului-continent. Irlanda a trecut de Samoa cu 20:10, iar Ţara Galilor a fost aproape de o mare victorie în meciul contra campioanei mondiale Africa de Sud.

Rugby / Internaţional / 29 Oct. 2010

CSM Baia Mare nu are adversar în Cupa Europei Centrale. 43:11 cu RC Ricany

CSM Ştiinţa Baia Mare a obţinut o nouă victorie în Cupa Europei Centrale şi de Est, 43:11 pe terenul cehilor de la RC Ricany. A fost un meci fără miză pentru campioni, deja calificaţi pentru play-off-ul competiţiei după 102-3 cu Kecskemét şi 62:0 cu RC Vitézek, în cadrul Grupei B.

Rugby / Internaţional / 27 Oct. 2010

RC Vitézek Esztergomi - CSM Baia Mare 0:62, în Cupa Europei Centrale şi de Est

Foto www.rugbybaiamare.ro

CSM Ştiinţa Baia Mare a învins marţi, 26.10.2010, formaţia maghiară RC Vitézek Esztergomi cu 62:0, într-un meci contând pentru Cupa Europei Centrale si de Est. Este a doua victorie consecutivă la scor a campioanei României, după 102:3 cu RC Kecskemét (tot din Ungaria)

Rugby / Internaţional / 26 Oct. 2010

CSM Baia Mare - Kecskemét 102:3

CSM Ştiinţa Baia Mare a zdrobit formaţia maghiară Kecskemét, cu scorul de 102:3, în primul meci disputat de campioana României în ediţia 2010 a Cupei Europei Centrale si de Est. La această competiţie mai iau parte reprezentante ale

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole