16 Noiembrie 2010

sport101.ro - Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / Data: 16 Noi. 2010

 

Evenimentul Zilei ne propune o excursie în Oceanul Indian, în Insulele Reunion, acolo unde face furori un juc─âtor de origine român─â, Alexandru B─ânu┼ú─â. Articolul este interesant m─âcar prin no┼úiunile de geografie ┼či pentru informa┼úiile despre campionatul din Reunion.

 

 

Giancarlo Antognoni vorbe┼čte cu deta┼čare despre fotbalul românesc ┼či cel italian. Un interviu pl─âcut, în Gazeta Sporturilor.

 

 

Despre o atitudine rar─â în lumea fotbali┼čtilor afl─âm mai multe din ProSport. Este vorba despre Eric, de la Gaz Metan Media┼č, care, la fel ca un alt brazilian, Spadacio, nu a uitat greut─â┼úile copil─âriei ┼či se remarc─â prin acte caritabile. P─âcat de titlul ales de autor, care risc─â s─â arunce în derizoriu gestul nobil al fotbalistului brazilian.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 16 Dec. 2010

Tribut echipei naţionale de handbal feminin

Dup─â ce na┼úionala de rugby a fost prima c─âreia i-am dedicat integral o "revist─â a presei", în urma calific─ârii la Cupa Mondial─â, iat─â c─â a venit ┼či rândul echipei na┼úionale feminine de handbal, merituoasa calificat─â în semifinalele Campionatului European.

sport101.ro / Revista presei sportive / Autor: Mihai Ionescu / 06 Dec. 2010

Un intermezzo de Mo┼č Nicolae

Dup─â o pauz─â destul de lung─â, cauzat─â de penuria de articole interesante, Revista Presei revine cu o selec┼úie relativ bogat─â. A┼č începe cu Sport365, care abordeaz─â un subiect mai pu┼úin prezent în marile publica┼úii sportive, ┼či anume prezen┼úele române┼čti la Raliul Paris - Dakar 2011, sec┼úiunea moto.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole