Despre noi

Lansat oficial în această formă la începutul lunii octombrie 2010, site-ul www.sport101.ro reprezintă răspunsul unor tineri pasionaţi de sport faţă de ceea ce se întâmplă în presa sportivă din România - cu referire fără echivoc la scăderea calităţii actului jurnalistic şi compromiterea, până la golire de conţinut, a rolului de formator de opinie.

Unul dintre obiectivele fundamentale ale site-ului www.sport101.ro îl reprezintă modificarea comportamentului marilor publicaţii şi televiziuni cu tematică sportivă, în sensul conştientizării, acceptării şi respectării de către acestea a rolului esenţial pe care îl au în societate, precum şi a faptului că în numele zeului numit Profit nu poţi pune sub semnul întrebării modul în care se construieşte o generaţie şi, implicit, viitorul acestei generaţii, din care facem şi noi parte. Relevant pentru viziunea noastră asupra presei sportive este Apelul unei generaţii către presa sportivă, publicat pe 23 noiembrie 2010.

Un alt obiectiv important îl reprezintă determinarea marilor publicaţii şi televiziuni cu tematică sportivă de a găsi un echilibru între mediatizarea fotbalului şi a celorlaltor sporturi, între sporturile de echipă şi cele individuale şi între marile cluburi din Bucureşti şi cele din celelalte localităţi.

Nu în ultimul rând, ne propunem să oferim ocazia de a îşi exprima punctul de vedere privind un sport sau o competiţie celor care cred şi demonstrează că au ceva de spus în presa sportivă românească.

Funcţionarea site-ului este susţinută exclusiv prin eforturile fondatorilor săi, în limita timpului şi posibilităţilor financiare ale acestora, nefiind parte a niciunui trust de presă şi nebeneficiind de nicio finanţare sau sponsorizare. Nu suntem tributari audienţelor şi profiturilor, semnificativ în acest sens fiind şi faptul că până în prezent, la mai mult de 5 luni de la lansarea oficială, pe site nu a apărut nici măcar o reclamă comercială.

Informaţii suplimentare privind site-ul www.sport101.ro, parteneriate, colaborări etc. pot fi obţinute folosind secţiunea Contact sau scriindu-ne la adresa contact@sport101.ro.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole