Rugby Echipa naţională

Rugby / Echipa naţională / 27 Noi. 2010

România - Uruguay 39-12. Calificare cu stil pentru Stejari

Foto frr.ro

România s-a calificat la cea de-a şasea Cupă Mondială consecutivă (la prima ediţie fiind invitată), după o evoluţie extraordinară, încununată cu un scor elocvent, 39:12. Stejarii au răzbunat toate nereuşitele din meciul tur, oferind un spectacol total în faţa unui stadion vulcanic, aşa cum nu a mai fost văzut demult în România la un meci de rugby.

Rugby / Echipa naţională / 26 Noi. 2010

România – Uruguay. Formaţiile pentru meciul decisiv pentru Cupa Mondială

Lotul "Stejarilor" pentru meciul cu Uruguay, Sâmbătă 27.11.2010

Rugby / Echipa naţională / 13 Noi. 2010

Uruguay - România 21:21

Foto onlinesport.ro

România păstrează prima şansă pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011, din Noua Zeelandă, după ce a remizat în deplasare cu selecţionata Uruguayului, scor 21:21. Meciul retur va avea loc pe 27 noiembrie 2010, la Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf.

Rugby / Echipa naţională / 12 Noi. 2010

XV pentru România

Staff-ul tehnic al echipei naţionale a făcut publică lista jucătorilor care vor evolua sâmbătă contra Uruguayului in Recalificarile pentru Cupa Mondiala. România va avea pe foaia de rezerve nu mai puţin de cinci jucători de înaintare. Echipa va fi condusă în teren de Sorin Socol.

Rugby / Echipa naţională / 04 Noi. 2010

Uruguay - victorie în Argentina înaintea dublei cu România

Sursa foto www.uru.org.uy

Uruguay a câştigat cu 32:28 (13:7) partida de pregătire disputată în compania Selecţionatei San Isidro (Argentina). A fost ultima partidă pe care ‘’los teros’’ au susţinut-o înaintea barajului cu România (13/27 noiembrie a.c.), decisiv pentru calificarea la Cupa Mondială din 2011.

Rugby / Echipa naţională / 23 Oct. 2010

Lotul României pentru meciul de baraj cu Uruguay

Federaţia Română de Rugby a anunţat componenţa lotului echipei naţionale care se va deplasa în Uruguay, în vederea primei manşe a barajului pentru calificarea la Cupa Mondială. Din cei 24 de jucători, observăm un echilibru numeric perfect între cei care evoluează în

Rugby / Echipa naţională / 17 Oct. 2010

Adversari Echipa naţionala. Uruguay - victorie în meci amical

Adversara „stejarilor” din barajul pentru calificarea la Cupa Mondială, reprezentativa Uruguayului, a învins într-o partidă amicală selecţionata Cordobei (Argentina), cu scorul de 21:0. Scorul la pauză a fost 9:0, toate punctele fiind realizate din lovituri de pedeapsă de Matias Arocena.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole