HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 03 Dec. 2010

HCM Constan┼úa a f─âcut un nou pas gre┼čit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra forma┼úiei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndep─ârteaz─â astfel tot mai mult de obiectivul clas─ârii în primele 4 din grup─â, ceea ce ar echivala cu accederea în faza urm─âtoare a competi┼úiei.

Înlocuirea pe banca tehnic─â a lui Eden Hairi cu Ion Cr─âciun nu a avut efectul scontat, forma┼úia german─â conducând pe toat─â durata partidei la cel pu┼úin 2-3 goluri ┼či adjudecându-┼či f─âr─â drept de apel un meci care ar fi putut însemna relansarea marinarilor. Ion Cr─âciun este al treilea antrenor din acest sezon al const─ân┼úenilor, care nu reu┼česc s─â se reg─âseasc─â în Liga Campionilor, îns─â au probleme serioase ┼či în campionat, având de recuperat puncte importante fa┼ú─â de HC Odorhei ┼či UCM Re┼či┼úa.

HCM r─âmâne cu o zestre de doar  4 puncte ┼či are nevoie de un miracol în ultimele 3 partide cu Croa┼úia Zagreb, Bosna Sarajevo ┼či  Renovalia Ciudad Real, coroborat cu evolu┼úii slabe ale ru┼čilor de la Sankt Petersburg, pentru a mai spera la locul al patrulea. În acest moment, HCM Constan┼úa ocup─â locul al cincilea, la egalitate de puncte cu forma┼úia rus─â, care are îns─â un meci mai pu┼úin disputat ┼či avantajul meciurilor directe.

HCM Constan┼úa: Stavrositu - 6 goluri, Mure┼čan, Angelovski, Toma, Csepreghi, Schuch ┼či Sadoveac - câte 3, Buricea ┼či Riganas - câte 2, Sabou - unul.

SG Flensburg Handewitt: Eggert 8 goluri, Carlen 7, Heinl 5, Fahlgren ┼či Hansen câte 3, Boesen ┼či Mogensen câte 2, Mocsay ┼či Szilagyi câte unul.
 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 03 Dec. 2010

HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

HCM Constan┼úa a f─âcut un nou pas gre┼čit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra forma┼úiei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndep─ârteaz─â astfel tot mai mult de obiectivul clas─ârii în primele 4 din grup─â

Handbal masculin / Competiţii europene / 30 Noi. 2010

UCM Re┼či┼úa - Budivelnik, ├«n turul 4 al Cupei Cupelor. ┼×tiin┼úa Bac─âu - adversar din Muntenegru

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Ast─âzi a avut loc tragerea la sor┼úi a partidelor din optimile de final─â ale Cupei Cupelor ┼či Cupei Challenge la handbal masculin. De┼úin─âtoarea Cupei României, UCM Re┼či┼úa, va întâlni forma┼úia ucrainean─â HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ┼ú─ârii vecine.

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole