UCM Reşiţa - Budivelnik, în turul 4 al Cupei Cupelor. Ştiinţa Bacău - adversar din Muntenegru

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 30 Noi. 2010
UCM Resita
Foto ucmsport.com

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge la handbal masculin.

Deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia ucraineană HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ţării vecine. În turul precedent ucrainenii au eliminat fără drept de apel formaţia croată R.K. "Kastela Adriachem", în timp ce UCM Reşiţa a trecut foarte greu, la un singur gol, de polonezii de la Wisla Plock. Meciul tur va avea loc în Ucraina, în 19/20.02.2011.

Ştiinţa Bacău va întâlni formaţia muntenegreană HC Rudar, ocupanta locului 6 în campionatul intern, care în turul precedent a eliminat o altă formaţie din Muntenegru, HC Budvanska Riviera. Echipa băcăuană a obţinut în turul al treilea o dublă victorie contra belgienilor de la Initia Hasselt, 33-25 şi 31-29. Ca şi în cazul lui UCM Reşiţa, formaţia din Bacău a fost avantajată de tragerea la sorţi, urmând să joace prima manşă în deplasare, în februarie 2011 (19/20).

 

Galerie imagini

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 03 Dec. 2010

HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

HCM Constanţa a făcut un nou pas greşit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra formaţiei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndepărtează astfel tot mai mult de obiectivul clasării în primele 4 din grupă

Handbal masculin / Competiţii europene / 30 Noi. 2010

UCM Reşiţa - Budivelnik, în turul 4 al Cupei Cupelor. Ştiinţa Bacău - adversar din Muntenegru

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge la handbal masculin. Deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia ucraineană HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ţării vecine.

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole