Sorţi favorabili Oltchimului, ghinion pentru echipele din Brăila şi Constanţa

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 23 Noi. 2010
Oltchim Ramnicu Valcea
Foto mysport.ro

Campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a avut şansă la tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, fiind repartizată în Grupa principală 1, alături de Buducnost Podgorica (Muntenegru), Krim Ljubliana (Slovenia) şi Itxako Reyno de Navarra (Spania).  Din cealaltă grupă fac parte Larvik (Norvegia),  Gyory Audi Eto (Ungaria), Dinamo Volgograd (Rusia) şi HC Leipzig (Germania).

În prima etapă, Oltchim va întâlni pe teren propriu formaţia muntegreană Buducnost Podgorica, întărită cu Bojana Popovic. Buducnost este singura echipă care a obţinut maxim de victorii în grupe, deşi a evoluat într-o companie extrem de selectă – deţinătoarea trofeului, Viborg, Dinamo Volgograd şi IK Savehof.

Tomis Constanţa va avea o misiune aproape imposibilă, urmând să întâlnească în turul 4 al Cupei Cupelor formaţia rusă Rostov pe Don. Rusoaicele se află pe locul al doilea în competiţia internă, luptându-se de la egal la egal cu forţe ale handbalului european şi mondial precum Lada Togliatti, Zvezda Zvenigorod şi Dinamo Volgograd.

Singura reprezentantă a României rămasă în cursă în Cupa EHF, HC Dunărea Brăila, a avut de asemenea parte de ghinion, urmând să întâlnească în turul 4 o formaţie din Danemarca – Team Ejsberg. Prima manşă va avea loc la malul Dunării, echipa brăileană plecând, ca şi Tomis Constanţa, cu a doua şansă. Ca o curiozitate, VfL Oldenburg, care în turul 3 a eliminat pe U Jolidon Cluj, o va întâlni pe RK Zajecar, care a lăsat acsă în turul precedent formaţia pregătită de Gheorghe Tadici, HC Zalău.

 

 

Galerie imagini

Oltchim Ramnicu Valcea
Foto mysport.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 03 Dec. 2010

HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

HCM Constanţa a făcut un nou pas greşit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra formaţiei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndepărtează astfel tot mai mult de obiectivul clasării în primele 4 din grupă

Handbal masculin / Competiţii europene / 30 Noi. 2010

UCM Reşiţa - Budivelnik, în turul 4 al Cupei Cupelor. Ştiinţa Bacău - adversar din Muntenegru

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge la handbal masculin. Deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia ucraineană HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ţării vecine.

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole