HCM Constanţa - victorie dramatică în Liga Campionilor

Handbal masculin - Competiţii europene / Data: 18 Noi. 2010
Alexandru Sabou
Foto constantahcm.ro

HCM Constanţa a obţinut cea de-a doua victorie în grupa D a Ligii Campionilor, 29-28 (16-13) pe teren propriu contra vicecampioanei Rusiei, HC St. Petersburg, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a competiţiei. Golul victoriei a fost marcat de Sabou în ultimele secunde ale meciului, după un scenariu aproape identic cu cel din partida cu Bosna Sarajevo, câştigată cu 26-25. În ciuda preţului piperat al biletelor (30 de lei), la meci au asistat circa 1500 de spectatori.

În urma acestei victorii, campioana României acumulează 4 puncte şi ocupă locul al patrulea, ultimul calificant în optimile de finală ale competiţiei. Contracandidatele sale, HC St. Petersburg şi Bosna Sarajevo, au 2, respectiv 1 punct, o victorie a constănţenilor în deplasarea din Rusia, de pe 24 noiembrie, sporindu-le foarte mult şansele de calificare în faza următoare. Celelalte meciuri ale acestei runde se vor disputa pe 20 şi 21 noiembrie (Bosna Sarajevo – Renovalia Ciudad Real şi SG Flensburg – Croaţia Zagreb).

HCM Constanţa
Portari: Popescu,  Stănescu.
Marcatori: Stavrositu 7, Sadoveac 6, Toma 5, Schuch, Sabou şi Băiceanu câte 3, Angelovski şi Csepreghi câte 1.
Au mai jucat: Buricea, Adzic, Mureşan.
Antrenori: Eden Hairi, Alexandru Buligan.
Arbitri:  Vaclav Kohout şi Petr Novak (Cehia).

 

 

Galerie imagini

Alexandru Sabou
Foto constantahcm.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal masculin / Competiţii europene / 03 Dec. 2010

HCM Constanţa - SG Flensburg Handewitt 29:32 (12:17)

HCM Constanţa a făcut un nou pas greşit în Liga Campionilor, 29:32 (12:17) pe teren propriu contra formaţiei germane SG Flensburg Handewitt. Campioana României se îndepărtează astfel tot mai mult de obiectivul clasării în primele 4 din grupă

Handbal masculin / Competiţii europene / 30 Noi. 2010

UCM Reşiţa - Budivelnik, în turul 4 al Cupei Cupelor. Ştiinţa Bacău - adversar din Muntenegru

UCM Resita
Foto ucmsport.com

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din optimile de finală ale Cupei Cupelor şi Cupei Challenge la handbal masculin. Deţinătoarea Cupei României, UCM Reşiţa, va întâlni formaţia ucraineană HBC Budivelnik, ocupanta locului 3 în campionatul ţării vecine.

Pag. 1 din 5 | 2 art./pag. | Total 9 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole