Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa se alătură Oltchimului

Handbal feminin - Competiţii europene / Data: 21 Noi. 2010
HC Dunarea Braila 
Foto click.ro
  • Tomis Constanţa - Madeira Andebol 24:18 (14:8)


Tomis Constanţa a învins fără emoţii, cu 24:18 (14:8), formaţia portugheză Madeira Andebol, şi s-a calificat în turul al patrulea al Cupei Cupelor. În meciul tur, jucătoarele de la malul Mării Negre remizaseră în Madeira, scor 27:27. Pentru echipa antrenată de Ion Crăciun şi Florin Cazan au marcat Zamfir, Barcan şi  Tîlvîc câte 5 goluri, Mateescu 4, Rusu 3, Pîrîianu şi Pătru câte 1.
 

  • HC Dunărea Brăila - Ormi Loux Patras 30:26 (17:11)

Dunărea Brăila a confirmat victoria din meciul tur, din Grecia (22 :21), câştigând şi partida disputată în faţa propriilor suporteri contra formaţiei Ormi Loux Patras, cu 30:26 (17:11).. Formaţia pregătită de Alexandrina Soare şi dirijată din teren de fosta golgeteră a campionatului Ada Moldovan a tranşat soarta meciului şi a calificării încă din primele minute, în care s-a distanţat la 5 goluri, diferenţă care s-a menţinut, cu foarte mici variaţii, pe întreaga durată a partidei. Campioana Greciei nu şi-a putut depăşi condiţia, diferenţa de valoare dintre cele 2 echipe fiind evidentă. Ada Moldovan a fost din nou vioara întâi, înscriind aproximativ o treime din golurile echipei brăilene (9 din 30), secundată de Dancu şi Brot, câte 5 reuşite.
 

  • U Jolidon Cluj-Napoca – VfL Oldenburg 28:31 (14:15)

Vicecampioana României a pierdut şi meciul retur al dublei cu echipa germană VfL Oldenburg, având o comportare mult sub aşteptări în acest sezon al cupelor europene. Dacă în Germania a pierdut la 7 goluri (30:37), la Cluj echipa antrenată de Gheorghe Covaciu a mai redus din dimensiunile înfrângerii (28:31), după un meci în care soarta calificării şi nici măcar cea a meciului nu au fost puse sub semnul întrebării nici măcar o clipă. Cea mai bună marcatoare a fost Senocico, autoare a 7 goluri, dublată de Tivadar şi Bârsan, câte 5. Momentul cheie al acestei duble a fost prima repriză a partidei din Germania, în care clujencele au condus şi cu 5 goluri, însă nu au ştiut să gestioneze avantajul, pierzând în cele din urmă la o diferenţă insurmontabilă.

  • RK Zajecar – HC Zalău 30:22 (15:10)

RK Zajecar, cea mai puternică echipă din Serbia, a eliminat HC Zalău, deşi avea de recuperat 4 goluri (25:29 în meciul tur). Scorul final a fost 30:22 (15:10), echipa sârbă aflându-se în permanenţă la cârma jocului şi obţinând fără drept de apel calificarea în faza următoare. Pentru HC Zalău au înscris Czeczi şi Molfea câte 7 goluri, Ciuciulete 3, Băbeanu şi Ţurcaş câte 2, Rob 1.

În urma acestor rezultate, România rămâne cu câte o singură reprezentantă  în toate cele 3 competiţii intercluburi: Oltchim Râmnicu Vâlcea  în Liga Campionilor, Tomis Constanţa în Cupa Cupelor şi Dunărea Brăila în Cupa EHF.
 

 

Galerie imagini

HC Dunarea Braila 
Foto click.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Competiţii europene / 21 Noi. 2010

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa se alătură Oltchimului

HC Dunarea Braila 
Foto click.ro

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa au obţinut victorii scontate şi se califică în turul 4 al Cupei EHF, respectiv Cupei Cupelor. Vicecampioana U Jolidon a avut o comportare dezamăgitoare în acest sezon, iar HC Zalău nu a putut face faţă campioanei Serbiei decât în Sălaj.

Handbal feminin / Competiţii europene / 14 Noi. 2010

Oltchim - calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor

Foto randershk.dk

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în faza următoare a Ligii Campionilor, după ce a învins pe teren propriu formaţia daneză Randers HK cu 28:22 (12:9). Vâlcencele au condus în permanenţă, nepunându-se nicio clipă problema învingătoarei.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole