U Jolidon – o nouă înfrângere în play-off-ul Ligii Campionilor

Handbal feminin - Competiţii europene / Data: 19 Sep. 2010

 

După debutul promiţător (victoria contra echipei macedonene Metalurg Skopje, scor 29-24), pentru U Jolidon au urmat două duşuri reci, care echivalează cu ratarea intrării în grupele Ligii Campionilor. Ieri, clujencele au pierdut la scor (21-33) în faţa revelaţiei grupei, formaţia suedeză IK Savehof, pentru ca astăzi să sufere o nouă înfrângere, 25-33 (16-13) în faţa norvegiencelor de la Byasen.

După o primă repriză foarte bună, câştigată la o  diferenţă de trei goluri, U Jolidon Cluj a suferit o cădere inexplicabilă pe finalul meciului, pierzând la un scor care este departe de ceea ce s-a întâmplat pe teren. Din păcate, un meci de handbal are 60 de minute…

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Competiţii europene / 21 Noi. 2010

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa se alătură Oltchimului

HC Dunarea Braila 
Foto click.ro

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa au obţinut victorii scontate şi se califică în turul 4 al Cupei EHF, respectiv Cupei Cupelor. Vicecampioana U Jolidon a avut o comportare dezamăgitoare în acest sezon, iar HC Zalău nu a putut face faţă campioanei Serbiei decât în Sălaj.

Handbal feminin / Competiţii europene / 14 Noi. 2010

Oltchim - calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor

Foto randershk.dk

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în faza următoare a Ligii Campionilor, după ce a învins pe teren propriu formaţia daneză Randers HK cu 28:22 (12:9). Vâlcencele au condus în permanenţă, nepunându-se nicio clipă problema învingătoarei.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole