Larvik - Oltchim Râmnicu Vâlcea 34:31. Nou eşec în nordul Europei

Handbal feminin - Competiţii europene / Data: 23 Oct. 2010

Ca şi în meciul cu Randers, echipa vâlceană începe foarte slab partida, la jumătatea primei reprize norvegiencele conducând deja cu 5 goluri. Concentrarea mai bună în apărare şi evoluţia excelentă a Talidei Toldai, care ne aminteşte în unele momente de Luminiţa Huţupan, readuc Oltchimul în joc, pauza consemnând chiar o diferenţă de un gol în favoarea campioanei României (18:17).

Cea de-a doua parte a urmat un scenariu asemănător, însă doar pe jumătate. Din păcate, a fost vorba de jumătatea în care Oltchimului nu i-a ieşit mai nimic, jucătoarele din Ţara Fiordurilor zburdând efectiv pe teren. Cu o ofensivă în zi de graţie, constantă pe parcursul celor două reprize, şi cu o portăriţă de clasă (Cecile Leganger), nordicele au crescut permanent diferenţa, astfel încât cu doar 5 minute înainte de final  aveau un avans de 8 goluri, diferenţa maximă din această partidă. Oltchimul revine puternic , însă nu reuşeşte mai mult decât să reducă diferenţa la dimensiuni mai uşor digerabile în Zăvoi, 4 goluri. Rezultat final 34:31 pentru Larvik, care acumulează 6 puncte şi face un pas uriaş pentru adjudecarea primului loc al grupei. Oltchim Râmnicu Vâlcea rămâne cu cele 2 puncte smulse Toulonului, codaşa grupei, şi va avea de dus o luptă crâncenă cu cea de-a doua formaţie nordică, Randers, pentru poziţia secundă a grupei.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Competiţii europene / 21 Noi. 2010

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa se alătură Oltchimului

HC Dunarea Braila 
Foto click.ro

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa au obţinut victorii scontate şi se califică în turul 4 al Cupei EHF, respectiv Cupei Cupelor. Vicecampioana U Jolidon a avut o comportare dezamăgitoare în acest sezon, iar HC Zalău nu a putut face faţă campioanei Serbiei decât în Sălaj.

Handbal feminin / Competiţii europene / 14 Noi. 2010

Oltchim - calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor

Foto randershk.dk

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în faza următoare a Ligii Campionilor, după ce a învins pe teren propriu formaţia daneză Randers HK cu 28:22 (12:9). Vâlcencele au condus în permanenţă, nepunându-se nicio clipă problema învingătoarei.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole