Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa - aproape calificate, U Jolidon Cluj - misiune imposibilă în retur

Handbal feminin - Competiţii europene / Data: 14 Noi. 2010
Ada Moldovan - Dunarea Braila
Foto adevarul.ro

Ca o curiozitate, toate cele 3 echipe româneşti care au jucat sâmbătă în cupele europene au fost conduse la pauză cu un gol. La reluare însă desfăşurarea evenimentelor nu a mai fost similară, rezultatele variind de la o victorie care asigură practic calificarea la o înfrângere dură, greu de remontat în retur.

U Jolidon Cluj-Napoca şi-a compromis în bună măsură şansele de calificare în turul al patrulea al Cupei EHF, după ce a pierdut în Germania, pe terenul lui VfL Oldenburg, cu 30:37 (16:17). După un start în forţă, în care au făcut legea pe teren, conducând la 4-5 goluri diferenţă, clujencele au cedat iniţiativa şi la pauză gazdele reuşiseră deja să intre în avantaj, scor 17:16. Cea de-a doua repriză a reprezentat un galop de sănătate pentru Oldenburg, pe fondul unei căderi greu de explicat a echipei pregătite de Gheorghe Covaciu. Scorul final a fost 37:30, însă diferenţa putea fi chiar mai mare, iar U Jolidon are practic o misiune imposibilă, care va avea loc la Cluj-Napoca săptămâna viitoare.

Dunărea Brăila a obţinut o victorie scontată în deplasare, împotriva campioanei Greciei, Ormi Loux Patras, cu 23:22 (10:11). În mod normal, returul de la Brăila ar trebui să fie o simplă formalitate pentru dunărence, ca şi calificate în turul 4 al Cupei EHF.

Tomis Constanţa  a reuşit o remiză, 27:27 (13:14) Portugalia,  contra formaţiei Madeira Andebol Sad, şi este mare favorită la calificarea în turul următor al Cupei Cupelor.

Duminică, 14.11.2010, vor intra în luptă şi celelalte două formaţii româneşti. HC Zalău va întâlni de la ora 11.00, în cadrul Cupei EHF, campioana Serbiei, RK Zajecar, iar Oltchim Râmnicu Vâlcea pe Randers HK, de la orele 18.00, în cadrul grupei C a Ligii Campionilor.


Rezultate 13.11.2010

  • VFL Oldenburg – U Jolidon Cluj-Napoca 37:30 (17:16)

Marcatoare: Tivadar  şi Paraschiv 7, Brînzan 4, Vintilă, Bîrsan-Chintoan şi Senocico 3, Dincă 2, Oltean 1.
 

  • A.C. Ormi Loux Patras – Dunărea Brăila 21:22 (11:10)

Marcatoare: Brot 8, Moldovan 7, Crăciun, Lazarin şi Luca 2, Tomuleanu 1.
 

  • Madeira Andebol Sad – Tomis Constanţa 27:27 (14:13)

Marcatoare: Tîlvîc şi Barcan 6, Zamfir 5, Rusu 4, Mateescu 3, Pîrîianu 2, Pătru 1.

 

 

Galerie imagini

Ada Moldovan - Dunarea Braila
Foto adevarul.ro

Articole din aceeasi categorie

Handbal feminin / Competiţii europene / 21 Noi. 2010

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa se alătură Oltchimului

HC Dunarea Braila 
Foto click.ro

Dunărea Brăila şi Tomis Constanţa au obţinut victorii scontate şi se califică în turul 4 al Cupei EHF, respectiv Cupei Cupelor. Vicecampioana U Jolidon a avut o comportare dezamăgitoare în acest sezon, iar HC Zalău nu a putut face faţă campioanei Serbiei decât în Sălaj.

Handbal feminin / Competiţii europene / 14 Noi. 2010

Oltchim - calificare în grupele principale ale Ligii Campionilor

Foto randershk.dk

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în faza următoare a Ligii Campionilor, după ce a învins pe teren propriu formaţia daneză Randers HK cu 28:22 (12:9). Vâlcencele au condus în permanenţă, nepunându-se nicio clipă problema învingătoarei.

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 8 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole