Cătălin Ţăranu - victorie în Openul Internaţional de la Istanbul

Alte sporturi - Go / Data: 07 Oct. 2010

Cătălin Ţăranu (7 Dan) a câştigat cea de-a zecea ediţie a Concursului Open Internaţional de Go de la Istanbul, care s-a desfăşurat în perioada 2-3 octombrie 2010. Poziţia secundă a fost împărţită de doi jucători români – Dragoş Băjenaru (6 Dan) şi Cristian Pop (7 Dan) - şi un reprezentant al gazdelor, Giray Erdi (2 Dan), imediat în urma acestora situându-se Mihai Milu (3 Dan). Astfel, România a ocupat nu mai puţin de patru din primele cinci poziţii ale clasamentului.

Ceilalţi jucători români înscrişi în concurs au ocupat următoarele locuri: Bogdan Câmpianu (3 Dan) locul 14, Dumitru Cucu (3 k) locul 35 şi Valeria Costea (7 k) locul 54. În total, la această competiţie au participat 116 jucători, din Turcia, România, Serbia şi Cehia.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Alte sporturi / Go / 13 Dec. 2010

Cristian Pop şi Adelina Sora, campionii României la Go în 2010

Cristian Pop
Sursa foto http://goschool.resurse.com

Cristian Pop (7 dan) a câştigat finala Campionatului Naţional de Seniori, care a avut loc în perioada 3-5 decembrie la Bucureşti. Pe locul 2 s-a clasat Dragoş Băjenaru (6 dan), campionul din 2009, iar pe 3 Cornel Burzo (6 dan).

Alte sporturi / Go / 27 Oct. 2010

Cornel Burzo - 4 victorii la Korea Prime Minister Cup

Cornel Burzo
Foto: http://desprego.ro/

Week-end-ul trecut a avut loc la Changwon (Coreea de Sud) competiţia Korea Prime Minister Cup. România a fost reprezentată de Cornel Burzo, care a câştigat 4 din cele 7 partide disputate. În urma acestor rezultate, jucătorul român a ocupat locul 21.

Pag. 1 din 3 | 2 art./pag. | Total 5 art.
123

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole