Frontiera Tomis Constanţa, campioană şi la oină in sala

Oina - Campionatul naţional / Data: 13 Dec. 2010

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat duminică, 12 decembrie 2010, titlul de campioană naţionala la oină în sală. Formaţia Inspectoratului Poliţiei de Frontieră îşi trece astfel în palmares un nou trofeu, după ce în luna octombrie, la Curcani (Călăraşi), constănţenii au reuşit să câştige Campionatul Naţional de Oină.

Turul campionatului de oină în sală a avut loc în martie, la Alexandria, Frontiera Constanţa încheind pe prima poziţie, cu 12 puncte. Returul s-a disputat la Techirghiol, ieri, Frontiera Tomis reuşind să câştige ambele partide şi să îşi conserve astfel prima poziţie. Pe locul 2 a terminat Straja Bucureşti, iar pe 3 Spicul Horia.

Deşi au luat parte la turul competiţiei, Biruinţa Gherăeşti (una dintre cele mai puternice echipe din ţară, cu şanse reale de a câştiga) şi Juventus Olteni (formaţia reprezentând localitatea cu cea mai mare densitate de practicanţi ai oinei) nu s-au mai prezentat la retur, astfel încât s-a ajuns în situaţia ca toate participantele (3) să obţină locuri pe podium!

Rezultatele:
 

  • Frontiera Tomis Constanţa - Straja Bucureşti 10-8
  • Frontiera Tomis Constanţa - Spicul Horia 22-6
  • Straja Bucureşti - Spicul Horia 12-0


Clasament final:
1. Frontiera Constanţa 24 puncte
2. Straja Bucureşti 18 puncte
3. Spicul Horia 12 puncte

Sursă Federaţia Română de Oină

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Oina / Campionatul naţional / 13 Dec. 2010

Frontiera Tomis Constanţa, campioană şi la oină in sala

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat duminică, 12 decembrie 2010, titlul de campioană naţionala la oină în sală. Formaţia Inspectoratului Poliţiei de Frontieră îşi trece astfel în palmares un nou trofeu, după ce în luna octombrie, la Curcani (Călăraşi), constănţenii...

Oina / Campionatul naţional / 06 Oct. 2010

Frontiera Tomis Constanţa - noua campioană a României la oină

Foto www.adevarul.ro

În perioada 25-26.10.2010 a avut loc ultimul turneu play-off al Campionatului Naţional de Oină. Competiţia a fost găzduită de comuna Curcani, judeţul Călăraşi, localitate cu o rezonanţă deosebită în oina românească, de aici provenind prima câştigătoare a campionatului naţional din provincie ...

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole