Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la volei masculin

Volei masculin - Cupa României / Data: 18 Oct. 2010
Foto www.csdinamo.eu

Dinamo Bucureşti este noua deţinătoare a Cupei României, după ce a învins astăzi în finala turneului de la Baia Mare formaţia  Tomis Constanţa cu scorul de 3:0 (25:14, 25:22, 25:17). Surprinde maniera categorică în care Dinamo a cucerit trofeul, eliminând în semifinale campioana Remat Zalău iar în finală câştigătoarea ultimelor 6 ediţii ale Cupei, Tomis Constanţa, cu un scor mai mult decât grăitor. Este cea de-a 11 Cupă a României din vitrina clubului Dinamo, care se alătură unui palmares de excepţie care mai conţine 19 titluri de campioni, 3 Cupe ale Campionilor Europeni şi o Cupă a Cupelor.

Clubul Dinamo traversează o perioadă excelentă, după acest trofeu oarecum neaşteptat urmând participarea echipei feminine în competiţia supremă intercluburi – Liga Campionilor, deşi dinamovistele nu au câştigat competiţia internă (beneficiind de desfiinţarea supercampioanei Metal Galaţi, indiscutabil cea mai valoroasă echipă din România ultimului deceniu).

 

18.10.2010 Baia Mare Finala Cupei României la volei masculin 2010/2011

Dinamo Bucureşti - Tomis Constanţa 3:0 (25:14, 25:22, 25:17)

Dinamo Bucureşti: Despotovski, Purice, Harbuz, Todorovic, Mureşan, Şoloc şi Ilie (libero). Antrenori: Dan Rădulescu şi Cristache Catană.

Tomis Constanţa: Lescov, Chiţigoi, Merkushev, Bahov, Began, Macovei şi Plotczyer (libero). Au mai jucat: Ditlevsen, Mihăilă şi Janosik. Antrenori: Viktor Sidelnikov şi Răzvan Parpală.

 

Galerie imagini

Foto www.csdinamo.eu

Articole din aceeasi categorie

Volei masculin / Cupa României / 18 Oct. 2010

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României la volei masculin

Foto www.csdinamo.eu

Dinamo Bucureşti este noua deţinătoare a Cupei României, după ce a învins astăzi în finala turneului de la Baia Mare formaţia Tomis Constanţa cu scorul de 3:0 (25:14, 25:22, 25:17).

Volei masculin / Cupa României / 17 Oct. 2010

Dinamo Bucureşti şi Tomis Constanţa în finala Cupei României

CVM Tomis, deţinătoarea ultimelor 6 Cupe ale Romniei
Foto www.cvmtomis.ro

Dinamo Bucureşti şi Tomis Constanţa s-au calificat astăzi pentru finala Cupei României la volei, care va avea loc mâine la Baia Mare. Dinamo a reuşit o victorie mai puţin scontată împotriva campioanei en titre şi reprezentantei noastre în Liga campionilor, Remat Zalău, scor 3:1, în timp ce formaţia de la Marea Neagră a reuşit să revină după ce a fost condusă cu 2:0 la seturi.

Pag. 1 din 2 | 2 art./pag. | Total 4 art.
12

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole