FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

Fotbal - Liga I / Data: 06 Dec. 2010

FC Vaslui ┼či Rapid Bucure┼čti au remizat în cea mai interesant─â partid─â a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând ┼či mai mult speran┼úele O┼úelului Gala┼úi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren ┼či o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele dou─â forma┼úii au suferit pentru a ob┼úine un punct care nu le ajut─â foarte mult, men┼úinând status qvo-ul la vârf, cu vasluienii pe 3 iar feroviarii pe 4, îns─â cu înc─â 2 puncte în plus de recuperat dup─â victoria O┼úelului pe teren propriu, 1:0 contra Sportului Studen┼úesc.

Raul Costin, înainte de pauz─â (’44), ┼či Ovidiu Herea, la câteva minute de la reluare (’49) au semnat cele dou─â reu┼čite, care au mai scos din letargie publicul, pân─â la final cele dou─â echipe remarcându-se mai mult prin interven┼úii neregulamentare, tensiune ┼či nervozitate excesiv─â.

Dup─â înfrângerile în fa┼úa unor echipe mult mai slab cotate precum FCM Târgu Mure┼č ┼či FC Bra┼čov, Rapid reu┼če┼čte s─â rup─â seria ghinioanelor ┼či s─â se întoarc─â m─âcar cu un punct în Giule┼čti. Totu┼či, alb-vi┼činiii r─âmân echipa cu cea mai s─ârac─â zestre în deplasare dintre primele 6 clasate ┼či demonstreaz─â c─â sunt practic dependen┼úi de fabuloasa galerie din Giule┼čti.

FC Vaslui î┼či conserv─â locul 3 ┼či înc─â mai sper─â s─â î┼či ajung─â în clasament vecina din punct de vedere geografic O┼úelul, de care o despart 7 puncte. Viorel Hizo, care a antrenat de 5 ori Rapidul, confirm─â complexul pe care îl are în fa┼úa echipei feroviare, nereu┼čind nici de aceast─â dat─â s─â î┼či înving─â fo┼čtii elevi.

FC Vaslui – Rapid Bucure┼čti 1:1 (1:0) Costin 44' / Herea 49'
Cartona┼če galbene: Kuciak, Papp / Rui Duarte, Glauber, Grigorie

FC Vaslui: Kuciak, Milanov (Campano 46'), Papp, Cînu, B─âlace (Gerlem 78'), Sânm─ârtean, Genchev , Costin, Gheorghiu, Wesley, Bello (Pouga 83'). Antrenor: Viorel Hizo.

Rapid Bucure┼čti: Bornescu, Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias, Spadacio, Grigorie, Herea (Da Costa 74'), Grigore, Frunz─â (Dobroiu 90'), Sburlea (Cesinha 84').
Antrenor: Marius ┼×umudic─â.

Arbitri: Robert Dumitru, Ionel Popa, Eduard Dumitrescu. Rezerv─â: Florin Ghimb─â┼čan.

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo ÔÇô Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai a┼čteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzin─â. Poate doar ciocnirea violent─â de la mijlocul primei p─âr┼úi a jocului dintre Oscar Rubio ┼či Mihai Roman ┼či ┼čutul lui Alexe ce a zguduit transversala por┼úii ap─ârate de Coman s─â mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui ┼či Rapid Bucure┼čti au remizat în cea mai interesant─â partid─â a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând ┼či mai mult speran┼úele O┼úelului Gala┼úi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren ┼či o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele dou─â forma┼úii au suferit pentru a ob┼úine un punct care nu le ajut─â foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole