Lokomotiv Kuban Krasnodar – Steaua Turabo Bucureşti 78:59

Baschet masculin - Competiţii europene / Data: 30 Noi. 2010

Steaua a pierdut cu 59:78 (28:34) meciul susţinut în deplasare în compania formaţiei ruse Lokomotiv Kuban Krasnodar, contând pentru etapa a treia a FIBA EuroChallenge Cup, grupa F.

Este cea de-a doua înfrângere din 3 meciuri pentru baschetbaliştii militari, care etapa viitoare vor da piept cu Dinamo Moscova, la Bucureşti (7 decembrie). Formaţia rusă a condus în permanenţă, chiar şi la peste 20 de puncte, Steaua nereuşind să emită pretenţii la un rezultat pozitiv.

De la gazde s-au remarcat Massey (15 puncte), Wilkinson (15) şi Chalmers 14, iar de la Steaua Stănescu şi Popescu, ambii cu câte 14 puncte.

Referinţe www.fibaeurope.com

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Baschet masculin / Competiţii europene / 22 Dec. 2010

Steaua Turabo - Lokomotiv Kuban Krasnodar 87:78. Victorie de consolare

Hristo Nikolov
Foto bcsteaua.ro

Steaua Turabo a încheiat cu o victorie de prestigiu participarea în acest sezon a FIBA Eurochallenge Cup, 87:78 împotriva formaţiei ruse Lokomotiv Kuban Krasnodar. Meciul a contat pentru etapa a şasea, Grupa F. Deşi a terminat la egalitate de puncte cu formaţia belgiană...  

Baschet masculin / Competiţii europene / 15 Dec. 2010

Antwerp Giants - Steaua Turabo Bucureşti 78:65. Final de aventură europeană

Steaua Turabo a pierdut cu 65:78 partida disputată în deplasare, contra formaţiei belgiene Antwerp Giants, şi a ratat astfel calificarea în fazele superioare ale FIBA EuroChallenge Cup. Un succes al militarilor le-ar fi asigurat matematic locul 2 şi ieşirea din grupe...

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 14 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole