FC Timişoara se impune în derby-ul turului

Fotbal - Liga I / Data: 22 Noi. 2010
FC Timisoara - Otelul 2:0
Foto timisoreni.ro

FC Timişoara a câştigat derby-ul acestui tur de campionat, 2:0 (0 :0) cu Oţelul Galaţi, şi s-a apropiat la un singur punct de liderul de la malul Dunării. Dorinel Munteanu a gândit o partitură defensivă, cu doi închizători, asemănătoare celei de la Craiova, însă nu a putut repeta victoria din Oltenia,  fiind trădat de ratările elevilor săi (Silviu Ilie, Gabriel Paraschiv şi Viglianti).

Cisosky şi Nikolic au înscris în ultimul sfert de oră al partidei şi au făcut dreptate echipei timişorene, care rămâne neînvinsă după 16 etape şi visează la un nou titlu pe Bega la peste 70 de ani de la ultima astfel de reuşită a Ripensiei. Oţelul Galaţi rămâne lider, cu 33 de puncte, unul mai mult decât FC Timişoara, şi are şanse mari de a deveni campioană de toamnă, profitând de programul dificil al bănăţenilor în ultima etapă (meci contra lui Dinamo, la Bucureşti). În etapa a XVII-a, Oţelul va întâlni pe teren propriu Astra Ploieşti.

FC Timişoara – Oţelul Galaţi 2:0 (0:0) Cisovsky ‘75, Nikolici ’78

Cartonaşe galbene: Sepsi ’36, Zicu ’70, Chiacu ’88, ’89/ Ilie ‘73, Costin ’74, Antal ’77, Neagu ’90
Cartonaş roşu: Chiacu ‘89

FC Timişoara: Pantilimon - Helder, Cisovsky, Luchin, Sepsi, Alexa, Burcă (Chiacu ‘67), Tameş, Zicu, Axente (Nikolici’46), Goga. Antrenor: Cosmin Contra.

Oţelul Galaţi: Grahovac - Rîpă, Perendija, Costin, Sălăgeanu , Giurgiu, Neagu, Iorga (Antal ‘56), Viglianti (Pena ’73), Ilie, Paraschiv. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (Arad) - Eduard Dumitrescu (Piteşti), Dorin Mudura (Oradea).

 

 

Galerie imagini

FC Timisoara - Otelul 2:0
Foto timisoreni.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo – Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai aşteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzină. Poate doar ciocnirea violentă de la mijlocul primei părţi a jocului dintre Oscar Rubio şi Mihai Roman şi şutul lui Alexe ce a zguduit transversala porţii apărate de Coman să mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui şi Rapid Bucureşti au remizat în cea mai interesantă partidă a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând şi mai mult speranţele Oţelului Galaţi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren şi o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele două formaţii au suferit pentru a obţine un punct care nu le ajută foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole