Sportul Studenţesc - FC Vaslui 0:1 (0:0). Alb-negrii în cădere liberă

Fotbal - Liga I / Data: 21 Noi. 2010
Foto fcsportulstudentesc.ro

Sportul Studenţesc a mai făcut un pas către Divizia B, după ce a pierdut pe teren propriu cu 0:1 (0:0) întâlnirea cu FC Vaslui. Partida a contat pentru etapa a XVI-a a Ligii I.
Oaspeţii au dominat partida, având ocazii mai multe şi mai clare, Wesley, Gerlem, Gheorghiu (bară) şi Bello ratând şanse foarte bune, în timp ce Sportul a replicat doar prin Varga şi Maxim. Golul a fost înscris de Bello în minutul 73, printr-o lovitură de cap, bucureştenii nemaigăsind resurse, în primul rând psihice, de a obţine măcar un punct.

“Studenţii” rămân cu doar 10 puncte în clasament şi ocupă ultimul loc, la 7 puncte de primul loc care asigură prezenţa în prima ligă şi sezonul viitor. De cealaltă parte, FC Vaslui ajunge la cota 28, la un singur punct de podium, şi are o iarnă mult mai liniştită decât s-ar fi anticipat pe vremea antrenorului spaniol Lopez Caro.

Sportul Studenţesc – FC Vaslui 0:1 (0:0) Bello ‘73
Cartonaşe galbene: Papp '42, Costin '89

Sportul Studenţesc: Niculescu (Viciu '80) - Farmache, Raţiu, Patriche, Maxim , Cruceru ( Gheorghe '77), Pătraşcu ( Irimia '70), Ferfelea, Bălan, Varga, Curelea. Antrenor: Florin Tene.

FC Vaslui: Kuciak - Milanov, Papp, Cânu, Bălace, Gencev , Sănmărtean, Wesley (Pouga '67), Gerlem (Gheorghiu '46) , Adailton (Costin '34), Bello. Antrenor: Viorel Hizo.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central), Radu Ghinguleac, Eduard Ungureanu (asistenţi), Teodor Crăciunescu (rezervă).

 

 

Galerie imagini

Foto fcsportulstudentesc.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo – Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai aşteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzină. Poate doar ciocnirea violentă de la mijlocul primei părţi a jocului dintre Oscar Rubio şi Mihai Roman şi şutul lui Alexe ce a zguduit transversala porţii apărate de Coman să mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui şi Rapid Bucureşti au remizat în cea mai interesantă partidă a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând şi mai mult speranţele Oţelului Galaţi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren şi o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele două formaţii au suferit pentru a obţine un punct care nu le ajută foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole