Gloria Bistriţa - CFR Cluj-Napoca 0:3. Campioana în ascensiune

Fotbal - Liga I / Data: 16 Noi. 2010
Foto acfgloria.ro

CFR Cluj-Napoca şi-a luat revanşa după eliminarea din Cupa României, învingând în deplasare Gloria Bistriţa cu 3:0 (0:0). Campioana a controlat meciul, având o sumedenie de mari ratări, printre care şi un penalty parat de Albuţ la execuţia lui Cadu. Traore a marcat în sfârşit (chiar o dublă), după evoluţiile slabe din Liga Campionilor, şi echipa clujeană s-a apropiat ameninţător de locurile de cupe europene, depăşind Steaua la golaveraj. De cealaltă parte, Gloria are o situaţie dramatică în clasament, ocupând penultimul loc, cu 13 puncte, însă poate da marea lovitură în Cupa României, acolo unde este calificată în semifinale.

Gloria Bistriţa – CFR Cluj-Napoca 0:3 (0:0) Traore 55', 73', Bjelanovic 85'
Cartona;e galbene: Szukala, Velcovici, Nalaţi / Costa, Culio, Peralta, Rada
Cartonaş roşu: Nalaţi

Gloria: Albuţ - Achim, Năstase, Szukala, Velcovici, Mărginean (Nalaţi ‘60), Mureşan, Keita (Bruno Moraes ‘65), Băjenaru, Petre, Junior Moraes. Antrenor: Nicolae Manea.

CFR Cluj-Napoca: Nuno Claro - Panin, Cadu, Piccolo, Rada, Culio, Costa (Kivuvu ‘84), Peralta, Edimar (Bjelanovic ‘74) - De Zerbi, Traore (Veloso ‘86). Antrenor: Sorin Cîrţu.

Arbitri: Alexandru Tudor - Cristian Nica, Iulius Timar.

 

 

Galerie imagini

Foto acfgloria.ro

Articole din aceeasi categorie

Fotbal / Liga I / Autor: Florentin Nica / 13 Mar. 2011

Dinamo – Rapid 0-0. Egal chinuit

Cel mai aşteptat meci al etapei a XXI-a a Ligii I s-a dovedit a fi de fapt unul de duzină. Poate doar ciocnirea violentă de la mijlocul primei părţi a jocului dintre Oscar Rubio şi Mihai Roman şi şutul lui Alexe ce a zguduit transversala porţii apărate de Coman să mai dea culoare...  

Fotbal / Liga I / 06 Dec. 2010

FC Vaslui - Rapid 1:1 (1:0). Derby indecis

FC Vaslui şi Rapid Bucureşti au remizat în cea mai interesantă partidă a etapei a XVIII-lea, scor 1:1, alimentând şi mai mult speranţele Oţelului Galaţi pentru un nou miracol în Liga I. Pe un teren şi o vreme improprii unui spectacol sportiv, cele două formaţii au suferit pentru a obţine un punct care nu le ajută foarte mult

Pag. 1 din 28 | 2 art./pag. | Total 56 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole