Italia - un nou titlu în Fed Cup

Tenis - Alte turnee / Data: 09 Noi. 2010
Foto www.wtatour.com / Getty Images

Italia a reu┼čit s─â î┼či apere titlul, cucerind pentru a treia oar─â în istorie Fed Cup,  dup─â ce a învins Statele Unite, chiar pe p─âmânt american, cu 3:1 (partida de dublu nu s-a mai disputat).  A fost o reeditare a finalei de anul trecut, pe care italiencele au câ┼čtigat-o chiar mai clar, scor 4:0, împotriva aceleia┼či forma┼úii americane.

Dup─â 2:0 în prima zi a competi┼úiei, Italia mai avea nevoie de un singur punct, misiune u┼čoar─â în condi┼úiile forfait-ului surorilor Williams. Melanie Oudin a reu┼čit o victorie de palmares (a treia din carier─â împotriva unei juc─âtoare din Top 10), trecând cu 6/1, 6/3 de Francesca Schiavone,  îns─â Flavia Pennetta a învins-o f─âr─â drept de apel pe Coco Vandeweghe, 6/1, 6/3 ┼či Italia reu┼če┼čte astfel s─â  î┼či adjudece cel de-al treilea titlu. A fost totodat─â al treilea succes italian în ultimii 5 ani (celelalte dou─â fiind în 2006, 3:2 cu Belgia, ┼či în 2009, 4:0 cu SUA) ┼či a patra final─â disputat─â în acest interval de timp.

Francesca Schiavone - Coco Vandeweghe 6/2, 6/4
Flavia Pennetta - Bethanie Mattek-Sands 7/6 (4), 6/2

Melanie Oudin - Francesca Schiavone 6/1, 6/3
Flavia Pennetta - Coco Vandeweghe 6/1, 6/2

 

 

Galerie imagini

Foto www.wtatour.com / Getty Images

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elve┼úian a ┼úinut s─â aib─â ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oar─â la Turneul Campionilor, ┼či îi egaleaz─â în topul clasamentului pe Ivan Lendl ┼či Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mul┼úi a┼či, mai multe mingi direct câ┼čtig─âtoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. Dup─â dou─â semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray î┼či oferea o nou─â ocazie de a face o prim─â final─â major─â pe p─âmânt britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole