Tecău-Lindstedt, eliminaţi la Basel

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / Data: 03 Noi. 2010

Şansele perechii româno-suedeze de a se califica la Turneul Campionilor de la Londra s-au diminuat considerabil după a treia înfrângere consecutivă în primul tur, 7-6(6), 6-4 contra echipei Eric Butorac(SUA) - Jean Julien Rojer (AHO). Aceeaşi pereche i-a mai învins de 2 ori anul acesta pe Tecău şi partenerul său, ale căror speranţe de a prinde un bilet pentru Londra depind de o bună performanţă la Bercy, unde au nevoie măcar de o semifinală pentru a rămâne în calculele calificării.

La turneul de 500 de puncte de la Valencia, Victor Hănescu a fost eliminat în primul tur de italianul Potito Starace (locul 55), 4-6,6-4,6-2 într-o oră şi 50 de minute. La a patra lor întâlnire directă (2-1 pentru Hănescu), dar prima pe hard, Victor a cedat oarecum surprinzător în faţa unui jucător ce preferă zgura suprafeţelor rapide, şi nu va primi nici un punct.

În Germania, la Challengerul de la Eckental, Marius Copil, ajuns pe tabloul principal din calificări, a trecut în turul al doilea după o victorie importantă în faţa belgianului Steve Darcis (26 ani,locul 105, câştigător a două turnee ATP), 7-6(2),7-5. Marius şi-a asigurat 9 puncte ATP şi se va lupta pentru un loc în sferturi cu luxemburghezul Gilles Muller.
 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole