Clijsters, dup─â 7 ani

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / Data: 01 Noi. 2010

Kim Clijsters s-a impus pentru a treia oar─â la Turneul Campioanelor, dup─â o final─â câ┼čtigat─â în 3 seturi (6-3,5-7,6-3) contra num─ârului 1 WTA, Caroline Wozniacki.
 

Cu acest succes, ad─âugat celor din 2002 ┼či 2003, când turneul se desf─â┼čura la Los Angeles, Kim devine cea mai titrat─â juc─âtoare înc─â în activitate, în palmaresul Mastersului WTA.

Duelul genera┼úiilor p─ârea sortit unui deznod─âmânt rapid ┼či f─âr─â suspans, la scorul de 6-3, 4-1 în favoarea belgiencei, dar Caroline a revenit de nic─âieri ┼či a câ┼čtigat 7 din urm─âtoarele 8 gameuri, profitând ┼či de o stare de nervozitate nea┼čteptat─â a campioanei de la US Open.

Odat─â ie┼čit─â din aceast─â spiral─â negativ─â, Kim a pus din nou st─âpânire pe meci, distan┼úându-se decisiv în al ┼časelea game al setului final.

Kim ob┼úine o victorie meritat─â ┼či demonstreaz─â, o dat─â în plus, c─â atunci când e în dispozi┼úie de joc, se poate impune în fa┼úa oricui. Chiar ┼či a num─ârului 1 mondial.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elve┼úian a ┼úinut s─â aib─â ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oar─â la Turneul Campionilor, ┼či îi egaleaz─â în topul clasamentului pe Ivan Lendl ┼či Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mul┼úi a┼či, mai multe mingi direct câ┼čtig─âtoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. Dup─â dou─â semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray î┼či oferea o nou─â ocazie de a face o prim─â final─â major─â pe p─âmânt britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole