Klijsters şi Wozniacki, în finala Turneului Campioanelor

Tenis - Alte turnee / Data: 30 Oct. 2010
Kim Klijsters
Foto www.wtatour.com

Kim Clijsters (Belgia) şi Caroline Wozniacki (Danemarca) vor juca finala Turneului Campioanelor de la Doha, după victorii în minim de seturi împotriva Samanthei Stosur  (7/6, 6/1) şi Verei Zvonareva (7/5, 6/0).

Klijsters, fostă câştigătoare a turneului, a avut un început de meci mai slab, australianca Samantha Stosur conducând cu 3:0 şi la scorul de 5:4 având chiar minge de set.  Belgianca a fost mai puternică pe final, salvând setul şi impunându-se în tie-break (3), pentru a o zdrobi apoi pe australiancă cu 6:1.

Numărul  1 mondial, Caroline Wozniacki, a trecut prin mari emoţii în primul set al meciului cu Vera Zvonareva,  în care a condus cu 4:1 pentru a se vedea apoi  condusă cu 5:4, rusoaica având şi două mingi de meci. Ca şi Klijsters, daneza a salvat setul (7:5), apoi i-a administrat una dintre cele mai mari umilinţe Zvonarevei , luându-i cel de-al doilea set fără a ceda niciun game.

 

Galerie imagini

Kim Klijsters
Foto www.wtatour.com

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole