Hănescu, oprit în sferturi

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / Data: 30 Oct. 2010

Chiar şi într-o zi mai slabă, un jucător de top mondial poate câştiga un meci “la experienţă”. Victor Hănescu poate să nutrească unele regrete în raport cu nivelul afişat contra lui Mişa Iujnîi, dar plăteşte (încă o dată) tribut unui mental mult prea friabil.

După un prim set pierdut în tiebreak, locul 10 mondial a continuat să abordeze meciul într-un confort psihic, ce i-a permis să împingă meciul spre un set decisiv; acolo s-a mers iarăşi cap la cap, până la un nou tiebreak. Victor a salvat o minge de meci la 6-5, s-a aflat apoi la două puncte de semifinale, pentru ca în final să cedeze, 6-7(5),6-3,7-6(6) după 2 ore şi 47 de minute.

Hănescu atinge pentru a două oară consecutiv sferturile la Sankt Petersburg, astfel îşi apără cele 45 de puncte obţinute anul trecut, când a fost eliminat tot de un rus (Igor Kunitsyn), tot într-un set decisiv încheiat cu un tiebreak…pierdut tot la 6.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole