Stosur - calificare în semifinale în ciuda înfrângerii. Wozniacki revine şi câştigă meciul cu Schiavone

Tenis - Alte turnee / Data: 29 Oct. 2010
Caroline Wozniacki
Foto www.wtatour.com

Elena Dementieva a  obţinut prima victorie la Doha, în Turneul Campioanelor, trecând în 3 seturi 4/6, 6/4, 7/6 (4) de revelaţia competiţiei, australianca  Samantha Stosur. Stosur a condus cu 1-0 la seturi şi a avut  mai multe ocazii de a închide meciul în setul al treilea, irosind câteva mingi de break, însă la adăpostul celor două victorii în minim de seturi din zilele precedente şi-a permis luxul de a se relaxa pe finalul partidei, pierdută în cele din urmă la tie-break. Graţie setului câştigat, jucătoarea din Australia este sigură de prezenţa în semifinale, la prima participare în Turneul Campioanelor.

În cealaltă partidă a Grupei Maro, numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki, a învins-o pe Francesca Schiavone tot în maxim de seturi şi tot după ce a fost condusă, cu scorul de 3/6, 6/1, 6/1. În al patrulea game italianca a reuşit break-ul, suficient pentru a câştiga primul set şi a-i complica foarte mult situaţia danezei, care pierduse în minim de seturi în ziua precedentă împotriva Samanthei Stosur.  Celelalte două seturi nu au avut istoric, Wozniacki cedând câte un singur game şi asigurându-şi prima poziţie în clasamentul WTA la sfârşitul lui 2010.

Grupa Albă a programat un singur meci, fosta câştigătoare a Turneului campioanelor şi număr 1 mondial Kim Klijsters  asigurându-şi calificarea în semifinale datorită victoriei contra bielorusei Victoriei Azarenka. Klijsters s-a impus în 3 seturi, 6/4, 5/7, 6/1, după un meci foarte spectaculos şi cu multe break-uri, şi în ultimul meci din grupă o va întâlni pe cealaltă jucătoare neînvinsă, rusoaica Vera Zvonareva.

 

Galerie imagini

Caroline Wozniacki
Foto www.wtatour.com

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole