Hănescu avansează

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / Data: 29 Oct. 2010
Victor Hănescu, n revenire de formă

Pentru prima dată după aproape 7 luni, Victor Hănescu ajunge din nou într-un sfert de finală, în urma victoriei contra americanului Rajeev Ram (locul 166), 7-6(1),3-6,6-3. Ajuns pe tabloul principal al turneului de la Sankt Petersburg după ce l-a învins în ultimul tur al calificărilor pe Petru-Alexandru Luncanu, Ram nu a avut aceeaşi reuşită în faţa numărului 1 român. În condiţiile rapide de joc indoor, Victor şi-a creat un avantaj esenţial prin serviciu (10 aşi, 87% puncte câştigate pe prima minge) şi a fructificat prima şi singura sa minge de break în setul decisiv, pentru a închide meciul după o oră şi 48 minute.

După turneul de la Casablanca (unde a fost învins în finală de Stanislas Wawrinka), de la începutul lunii aprilie, Hănescu ajunge în abia al doilea sfert de finală al anului, unde va da peste principalul favorit al competiţiei, campionul din  2004, Mihail Iujnîi (locul 10). Scorul în întâlnirile directe este 3-3, 4 din meciuri disputându-se anul trecut, cu 2 victorii pentru fiecare jucător.

 

Galerie imagini

Victor Hănescu, n revenire de formă

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole