Victorie expeditivă pentru Hănescu

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / Data: 27 Oct. 2010

Cap de serie numărul 8 al turneului de 250 puncte de la Sankt Petersburg, Victor Hănescu s-a calificat în turul secund după un 6-2, 6-0 cu finalistul ediţiei trecute, argentinianul Horacio Zeballos (locul 77). Titular la dublu în echipa de Cupa Davis a Argentinei, Zeballos l-a stopat,  săptămâna trecută, în drumul spre sferturi la Moscova pe Victor Crivoi, dar Hănescu nu i-a dat nici o şansă de a intra cu adevărat în meci, cedând doar 4 puncte pe propriul serviciu şi fructificând 5 din cele 10 mingi de break obţinute.


În turul următor, Hănescu are parte de un adversar a priori accesibil, americanul Rajeev Ram (26 ani, locul 166), venit din calificări, acolo unde, în ultimul tur, a trecut de Petru-Alexandru Luncanu în 3 seturi.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole