Băieţii au ratat de puţin calificarea în finală, Flavius Koczi - calificat în 3 finale

Alte sporturi - Gimnastică / Data: 20 Oct. 2010
Flavius Koczi, cel mai n formă gimnast romn n calificări

România  a ratat la mustaţă calificarea în finala probei masculine pe echipe, clasându-se pe poziţia a 9-a, în urma Chinei, Japoniei, Statelor Unite ale Americii, Marii Britanii, Germaniei, Rusiei, Coreei de Sud şi Franţei.

Diferenţa dintre echipa tricoloră şi naţionala Franţei a fost de doar 0,150 de puncte (350,134 de puncte pentru România, faţă de cele 350,284 ale gimnaştilor din Franţa), ambele echipe fiind însă foarte departe de cele două mari favorite China şi Japonia, clasate pe primele două locuri în concursul de calificare, cu peste 361 de puncte fiecare.Deşi locul 9 poate fi considerat un semieşec, totuşi asigură calificarea echipei masculine la Campionatele Mondiale din Japonia, 2011, acolo unde se va da lupta finală pentru calificarea la Olimpiada de la Londra.

La aparate, echipa României va fi reprezentată în 3 finale, în toate de acelaşi gimnast - Flavius Koczi. Reşiţeanul confirmă astfel că este gimnastul  numărul 1 al României, după evoluţiile foarte bune de la Campionatul Naţional, calificându-se în finala la individual compus cu un rezultat excelent – al şaptelea punctaj,  la sărituri cu a cincea notă şi la sol cu a şasea notă.

Din păcate, Marian Drăgulescu, unul dintre cei mai valoroşi sportivi din istoria gimnasticii masculine româneşti, nu a prins cel mai bun al carierei sale şi nu va putea să îşi îmbogăţească salba impresionantă de medalii.

 

Galerie imagini

Flavius Koczi, cel mai n formă gimnast romn n calificări

Articole din aceeasi categorie

Alte sporturi / Gimnastică / 25 Oct. 2010

Aur pentru România! Ana Porgras - noua campioană mondială la bârnă

Ana Porgras continuă dinastia campioanelor. Aur la brnă
Foto www.romgym.ro

Ana Porgras este noua campioană mondială la bârnă, după o evoluţie foarte bună, elegantă, fără ratare, care a fost notată de brigada de arbitri cu 15,366. O evoluţie care este cu atât mai meritorie cu cât survine unei accidentări foarte recente,

Alte sporturi / Gimnastică / 23 Oct. 2010

China, aur în întrecerea masculină la Rotterdam

China şi-a apărat cu succes titlul de la Stuttgart
Foto www.romgym.ro

China a câştigat finala concursului masculin pe echipe, reuşind astfel să îşi apere titlul cucerit în urmă cu 3 ani, la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Stuttgart. Pe podium au mai urcat Japonia şi Germania, în această ordine,

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole