Crivoi, în turul II

Tenis - Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / Data: 19 Oct. 2010
Victor Crivoi, la a patra victorie consecutiva la Moscova

Victor Crivoi a repurtat a patra victorie consecutiv─â la turneul de la Moscova, dep─â┼čindu-l ast─âzi, în primul tur, pe rusul Andrey Kuznetsov, scor 7-6(4), 6-3. Precum adversarul s─âu, Victor a trecut de cele 3 tururi din calific─âri pentru a ajunge pe tabloul principal al concursului dotat cu premii în valoare de un milion de dolari. Cu acest succes, Crivoi î┼či asigura 32 de puncte ATP ┼či un cec de 17.280 dolari. În turul al doilea, românul va întâlni înving─âtorul partidei Horacio Zeballos(Arg) – Janko Tipsarevic(Ser), cap de serie num─ârul 8.

Victor H─ânescu a dezam─âgit la primul meci dup─â Openul bucure┼čtean, fiind învins cu 7-6(5), 6-3 de un Radek Stepanek ie┼čit din form─â, ┼či care la Shanghai a reu┼čit „performan┼úa” de a pierde împotriva unui juc─âtor chinez, clasat pe locul 465... Mai mult, H─ânescu a f─âcut un joc de retur lamentabil: nu a avut nici o minge de break de-a lungul meciului, nici m─âcar nu a împins vreun game al adversarului pân─â la egalitate.

Pe tabloul feminin, a ┼časea favorit─â a turneului, Maria Kirilenko, a trecut f─âr─â emo┼úii de Alexandra Dulgheru cu un dublu 6-2, într-o or─â ┼či 18 minute.

 

Galerie imagini

Victor Crivoi, la a patra victorie consecutiva la Moscova

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elve┼úian a ┼úinut s─â aib─â ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oar─â la Turneul Campionilor, ┼či îi egaleaz─â în topul clasamentului pe Ivan Lendl ┼či Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan ┼×ohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mul┼úi a┼či, mai multe mingi direct câ┼čtig─âtoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. Dup─â dou─â semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray î┼či oferea o nou─â ocazie de a face o prim─â final─â major─â pe p─âmânt britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole