Sorana Cîrstea - eliminată de Ana Ivanovic la Linz

Tenis - Alte turnee / Data: 14 Oct. 2010

Sorana Cîrstea a suferit o înfrângere caregorică, 2:6,0:6, în primul tur al turneului de la Linz, în faţa jucătoarei din Serbia, Ana Ivanovic, cap de serie numărul 7. Sorana nu a rezistat decât 45 de minute, nereuşind decât să-şi câştige de două ori serviciul, în timp ce Ivanovic a reuşit nu mai puţin de 5 break-uri. În urma prestaţiei din turneul austriac, Sorana Cîrstea va primi 2.585 de dolari şi 11 puncte ATP.
 
Jucătoarea română rămâne totuşi în competiţie, în proba de dublu, alături de slovena Andreja Klepac, în sferturi urmând să întâlnească puternicul cuplu italian Sara Errani/Roberta Vinci.

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 29 Noi. 2010

Reacţia lui Roger

Într-un an în care rezultatele excelente ale rivalului Nadal l-au pus în plan secund, maestrul elveţian a ţinut să aibă ultimul cuvânt. La 29 de ani, Federer se impune pentru a cincea oară la Turneul Campionilor, şi îi egalează în topul clasamentului pe Ivan Lendl şi Pete Sampras.

Tenis / Alte turnee / Autor: Bogdan Şohan / 28 Noi. 2010

Nadal, inevitabil

Mai mulţi aşi, mai multe mingi direct câştigătoare, mai multe breakuri, mai multe gameuri, mai multe puncte totale...dar în final, un munte de regrete. După două semifinale consecutive pierdute la Wimbledon, Andy Murray îşi oferea o nouă ocazie de a face o primă finală majoră pe pământ britanic.

Pag. 1 din 25 | 2 art./pag. | Total 50 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole