Dublă dificilă contra ucrainenilor în returul preliminariilor FIBA EuroChallenge Cup

Baschet masculin - Competiţii europene / Data: 06 Oct. 2010
Cătălin Burlacu a păstrat intacte şansele de calificare ale Asesoftului
Foto: www.csuasesoft.ro

CSU Asesoft Ploieşti şi Steaua Turabo Bucureşti vor susţine în această seară partidele retur ale turului preliminar al FIBA Eurochallenge Cup. Întâmplarea face ca ambele formaţii româneşti să întâlnească echipe din Ucraina.

Campioana CSU Asesoft Ploieşti va întâlni pe teren propriu BC Khimik Youzny, în faţa căreia a pierdut primul meci cu 83:90. Cătălin Burlacu a fost cel mai bun jucător al prahovenilor în Ucraina, cu 21 de puncte, 5 recuperări şi 4 pase decisive, secundat de Jason Westrol , cu 17 puncte. CSU Asesoft are un moral bun, după calificarea în turul doi al Cupei României şi victoria din debutul campionatului, în deplasare, la Sibiu, în timp ce BC Khimik a pierdut ultimul meci de campionat chiar pe teren propriu, 66:75 cu Hoverla. Meciul va fi transmis în direct de TVR 3, de la orele 19.00.

Steaua Turabo Bucureşti are, în aparenţă, o misiune mai uşoară în manşa retur, graţie celor 18 puncte avantaj din meciul de la Bucureşti, de săptămâna trecută (77:59). Totuşi, este dificil de anticipat deznodământul acestei partide, având în vedere accidentarea unuia dintre cei mai buni jucători ai Stelei, Josh Jackson, care în partida tur a marcat 15 puncte, precum şi faptul că la Bucureşti formaţia ucraineană a avut în componenţă exclusiv jucători autohtoni, foarte tineri şi lipsiţi de experienţă la acest nivel. Ambele echipe abordează această partidă după victorii în campionat, Steaua reuşind să învingă în deplasare nou-promovata BC Miercurea Ciuc cu 67:65, în timp ce formaţia din capitala Ucrainei a depăşit Dnipro Azot cu 80:68.

 

Galerie imagini

Cătălin Burlacu a păstrat intacte şansele de calificare ale Asesoftului
Foto: www.csuasesoft.ro

Articole din aceeasi categorie

Baschet masculin / Competiţii europene / 22 Dec. 2010

Steaua Turabo - Lokomotiv Kuban Krasnodar 87:78. Victorie de consolare

Hristo Nikolov
Foto bcsteaua.ro

Steaua Turabo a încheiat cu o victorie de prestigiu participarea în acest sezon a FIBA Eurochallenge Cup, 87:78 împotriva formaţiei ruse Lokomotiv Kuban Krasnodar. Meciul a contat pentru etapa a şasea, Grupa F. Deşi a terminat la egalitate de puncte cu formaţia belgiană...  

Baschet masculin / Competiţii europene / 15 Dec. 2010

Antwerp Giants - Steaua Turabo Bucureşti 78:65. Final de aventură europeană

Steaua Turabo a pierdut cu 65:78 partida disputată în deplasare, contra formaţiei belgiene Antwerp Giants, şi a ratat astfel calificarea în fazele superioare ale FIBA EuroChallenge Cup. Un succes al militarilor le-ar fi asigurat matematic locul 2 şi ieşirea din grupe...

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 14 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole