Dinamo – în topul gimnasticii româneşti

Alte sporturi - Gimnastică / Data: 24 Sep. 2010

 

 

Dinamo Bucureşti s-a clasat pe primul loc în competiţia masculină pe echipe, în cadrul Campionatului Naţional de Gimnastică al Maeştrilor de la Reşiţa.  Echipa dinamovistă, care a acumulat 261, 050 de puncte, a fost compusă din Flavius Koczi, Adrian Bucur, Robert Stănescu şi Andrei Ursache. Marian Drăgulescu, gimnastul numărul 1 al României, nu a putut concura, fiind accidentat, însă supremaţia echipei dinamoviste nu a putut fi pusă nicio clipă la îndoială.

Gimnaştii clubului Dinamo au dominat şi întrecerile pe aparate. Flavius Koczi a câştigat întrecerile de la sol, cal şi sărituri, iar Robert Stănescu la inele. Zestrea dinamovistă a fost întregită de argintul lui Adrian Bucur la inele şi bronzul lui Andrei Ursache la paralele.

Rezultate excepţionale a obţinut şi echipa feminină, proaspăt reînfiinţată. În întrecerea pe echipe, Dinamo, formată din Diana Bulimar, Larisa Iordache, Georgiana Gheorghe şi Ana-Maria Baicu a obţinut medaliile de argint, în urma echipei Cetate CSS 1 Deva. Marea revelaţie a concursului a constituit-o Larisa Iordache, care a reuşit să câştige toate cele patru aparate la categoria Speranţe.

Sursă: www.csdinamo.eu

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Alte sporturi / Gimnastică / 25 Oct. 2010

Aur pentru România! Ana Porgras - noua campioană mondială la bârnă

Ana Porgras continuă dinastia campioanelor. Aur la brnă
Foto www.romgym.ro

Ana Porgras este noua campioană mondială la bârnă, după o evoluţie foarte bună, elegantă, fără ratare, care a fost notată de brigada de arbitri cu 15,366. O evoluţie care este cu atât mai meritorie cu cât survine unei accidentări foarte recente,

Alte sporturi / Gimnastică / 23 Oct. 2010

China, aur în întrecerea masculină la Rotterdam

China şi-a apărat cu succes titlul de la Stuttgart
Foto www.romgym.ro

China a câştigat finala concursului masculin pe echipe, reuşind astfel să îşi apere titlul cucerit în urmă cu 3 ani, la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Stuttgart. Pe podium au mai urcat Japonia şi Germania, în această ordine,

Pag. 1 din 4 | 2 art./pag. | Total 7 art.
1234

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole