Ann Kristin Flatland - surpriza sprintului de la Oberhof

Sporturi de iarna - Biathlon / Autor: Cristian - George Iscru / Data: 11 Ian. 2011
Ann Kristin Flatland

Ann Kristin Flatland a câ┼čtigat proba de sprint 7,5 km de la Oberhof. Cu o singur─â eroare în poligon ┼či un timp de 23.29,5, norvegianca a reu┼čit s─â le devanseze pe reprezentantele gazdelor, Magdalena Neuner ┼či Andrea Henkel.

De┼či a f─âcut o curs─â superb─â, Lena Neuner a fost nevoit─â s─â se mul┼úumeasc─â doar cu locul al doilea, din cauza celor 300 de metri suplimentari (câte o eroare la fiecare trecere prin poligon).

Pe locul al patrulea s-a clasat bielorusa Darya Domracheva, aflat─â într-o cre┼čtere evident─â de form─â, iar pe 5 lidera clasamentului Cupei Mondiale, Kaisa Mäkäräinen. Biatlonista din Finlanda a fost singura dintre primele 10 clasate care a avut 3 rat─âri în poligon.

Chiar dac─â a avut trageri f─âr─â gre┼čeal─â, fiind una dintre cele doar trei sportive care au reu┼čit aceast─â performan┼ú─â, Vita Semerenko, din Ucraina, a înregistrat abia al ┼čaptelea timp, mai slab cu aproximativ jum─âtate de minut decât cel al Kaisei Mäkäräinen, care a efectuat 3 tururi de penalizare.

Suedezele Anna Carin Zidek ┼či Helena Ekholm au sosit în aceast─â ordine pe locurile 8 ┼či 9, cea mai bun─â rusoaic─â în aceast─â curs─â fiind Ekaterina Yurlova (pozi┼úia a ┼časea). Top 10 a fost încheiat de Marina Lebedeva, din Kazahstan.

Eva Tofalvi a reu┼čit din nou o clasare în puncte, având al 29-lea timp. Reprezentanta României a avut ghinion la cea de-a doua tragere, la care a ratat 2 ┼úinte, dup─â ce la prima trecere prin poligon avusese o comportare excelent─â, sc─âpând f─âr─â tur suplimentar. Celelalte sportive tricolore au avut comport─âri mai modeste, fosta campioan─â mondial─â de juniori Reka Ferencz terminând pe locul 73, iar Lumini┼úa Pi┼čcoran pe locul 83.

Clasament Oberhof, Proba de sprint 7,5 km
1.    Ann Kristin Flatland 23.29,5 (1 + 0)
2.    Magdalena Neuner + 5,7 (1 + 1)
3.    Andrea Henkel +15,2 (0 + 1)
4.    Darya Domracheva + 35 (2 + 0)
5.    Kaisa Mäkäräinen + 35,9 (2 + 1)

  Surs─â foto www.biathlonworld.com / IBU/Eberhard Thonfeld

 

Galerie imagini

Ann Kristin Flatland

Articole din aceeasi categorie

Sporturi de iarna / Biathlon / Autor: Cristian - George Iscru / 23 Ian. 2011

Martin Fourcade, ├«n sf├ór┼čit victorie

Foto www.biathlonworld.com

Martin Fourcade a ob┼úinut prima victorie a sezonului ┼či cea de-a patra din carier─â la Antholz – Anterselva (Italia), în proba de 15 km start în bloc. Francezul simte în sfâr┼čit gustul victoriei, dup─â ce în etapa precedent─â, la Ruhpolding, a terminat de trei ori pe locul secund.

Sporturi de iarna / Biathlon / Autor: Cristian - George Iscru / 21 Ian. 2011

Tora Berger, a treia victorie consecutivă în Cupa Mondială la biatlon

Tora Berger a câ┼čtigat a treia curs─â consecutiv─â, dup─â cele dou─â victorii de la Ruhpolding impunându-se ┼či în sprintul de 7,5 km de la Antholz – Anterselva (Italia). Timpul înving─âtoarei a fost de 20:08.1, cu circa jum─âtate de minut mai bun decât oricare alt rezultat din concurs.

Pag. 1 din 11 | 2 art./pag. | Total 21 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole