Etapele de la Harrachov - anulate

Sporturi de iarna - Ski Jumping / Autor: Cristian - George Iscru / Data: 12 Dec. 2010
Foto www.harrachov.com

Cele dou─â etape deCup─â Mondial─â de la Harrachov (Cehia), programate s─â aib─â loc sâmb─ât─â ┼či duminic─â, au fost în cele din urm─â anulate, ca urmare a condi┼úiilor meteo nefavorabile. Dup─â ce vântul ┼či ninsoarea au dat peste cap sesiunea de calific─âri de vineri ┼či desf─â┼čurarea primei etape de sâmb─ât─â, organizatorii au decis disputarea ambelor etape duminic─â (prima dintre ele, într-o singur─â man┼č─â).

Din p─âcate pentru sportivi, dar ┼či pentru iubitorii s─âriturilor cu schiurile, prezen┼úi în num─âr mare pe circuitul ceh, condi┼úiile meteo nu s-au ameliorat nici ast─âzi, împiedicând desf─â┼čurarea concursului în condi┼úii de siguran┼ú─â. În consecin┼ú─â, organizatorii au luat decizia dureroas─â, dar necesar─â, de anulare a acestor etape, urm─âtoarea întâlnire cu acest sport superb urmând a avea loc s─âpt─âmâna viitoare în Elve┼úia, la Engelberg (trambulin─â de 137 de metri), pe 18 ┼či 19 decembrie.

Situa┼úia în clasament r─âmâne neschimbat─â, cu austriacul Thomas Morgenstern purtând pieptarul galben de lider al clasamentului general, cu 325 de puncte. Pe 2 se situeaz─â Ville Larinto (Finlanda), cu 252 de puncte, iar pe 3 câ┼čtig─âtorul primei etape a acestui sezon, Andreas Kofler (Austria), cu 250 de puncte.

 

 

Galerie imagini

Foto www.harrachov.com

Articole din aceeasi categorie

Sporturi de iarna / Ski Jumping / Autor: Cristian - George Iscru / 05 Feb. 2011

Victorie deta┼čat─â pentru Martin Koch ├«n etapa de zbor cu schiurile de la Oberstdorf

Martin Koch

Austriacul Martin Koch a câ┼čtigat deta┼čat etapa individual─â de zbor cu schiurile de la Oberstdorf (Germania), reu┼čind cele mai lungi s─ârituri din concurs (214 ┼či 210,5 metri), cu care a câ┼čtigat ambele man┼če...  

Sporturi de iarna / Ski Jumping / Autor: Cristian - George Iscru / 03 Feb. 2011

Kamil Stoch c├ó┼čtig─â la Klingenthal

Kamil Stoch, la a doua victorie a carierei

Polonezul Kamil Stoch a ob┼úinut cea de-a doua victorie din carier─â la Klingenthal, profitând de evolu┼úia ratat─â din man┼ča secund─â a de┼úin─âtorului recordului trambulinei, germanul Michael Uhrmann. Cu un total de 264,6 puncte, Stoch s-a impus cu mai pu┼úin de un punct...

Pag. 1 din 11 | 2 art./pag. | Total 22 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole