Cristian Brănescu, noul antrenor al Farului Constanţa

Rugby - Campionat / Data: 09 Dec. 2010
Cristian Branescu Foto rctoulon.com

RC Farul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Mircea Paraschiv, de pregătirea echipei de la malul Mării Negre urmând să se ocupe Cristian Brănescu. Acesta, fost jucător al Farului, a fost antrenorul pachetului de înaintare al echipei CSM Bucureşti. Golul lăsat de plecarea lui Brănescu de la CSM Bucureşti va fi acoperit de Ovidiu Cârcei.

Mircea Paraschiv, care a preluat banca tehnică a constănţenilor la începutul acestui an, a dus Farul până în semifinala Diviziei Naţionale, acolo unde a pierdut în faţa Stelei cu 15:21 (12:12). Farul şi-a adjudecat în cele din urmă medaliile de bronz, depăşind Dinamo cu 28:19 (14:7).

CSM Bucureşti nu a reuşit accederea în primele 6 echipe ale Diviziei Naţionale şi în lupta pentru medalii în acest sezon. Totuşi, bucureştenii vor lua startul la viitoarea ediţie a Superligii, care va reuni cele mai bune 8 echipe din România.

Referinte www.frr.ro, www.cugetliber.ro

 

Galerie imagini

Cristian Branescu Foto rctoulon.com

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Campionat / 18 Dec. 2010

Structura competiţiilor interne pentru 2011

Federaţia Română de Rugby a anunţat oficial structura celor mai importante competiţii interne pentru anul 2011. În SuperLigă vor putea participa primele 8 clasate în Divizia Naţională, ediţia 2010. Acestea sunt CSM Ştiinţa Baia Mare, Steaua Bucureşti...  

Rugby / Campionat / 09 Dec. 2010

Cristian Brănescu, noul antrenor al Farului Constanţa

Cristian Branescu Foto rctoulon.com

RC Farul Constanţa s-a despărţit de antrenorul Mircea Paraschiv, de pregătirea echipei de la malul Mării Negre urmând să se ocupe Cristian Brănescu. Acesta a fost antrenorul pachetului de înaintare al echipei CSM Bucureşti. Golul lăsat de plecarea lui Brănescu de la CSM Bucureşti va fi acoperit de Ovidiu Cârcei.

Pag. 1 din 7 | 2 art./pag. | Total 13 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole