Federaţia Română de Rugby – un gest nobil în preajma Sărbătorilor

Stiri - Rugby / Data: 08 Dec. 2010

Federaţia Română de Rugby a decis să doneze toate încasările de la meciul selecţionatei Stejarii Bucuresti cu Stade Francais fundaţiei Pro Vita şi părintelui Nicolae Tănase, care au grijă de 328 de copii la Valea Plopului şi la Valea Screzii (judetul Prahova). Un reportaj care merită câteva minute din viaţa dumneavoastră despre activitatea părintelui Nicolae Tănase poate fi văzut aici.

Meciul Stejarilor cu celebra formaţie franceză va avea loc sâmbătă, 11 decembrie 2010, la Stadionul Naţional Arcul de Triumf. Biletele costă 5 lei la Tribuna a II-a şi la Peluză şi sunt disponibile la magazinul din curtea Federaţiei Române de Rugby, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 9.00 şi 17.00, în reţeaua Diverta şi online pe www.myticket.ro. Biletele la Tribuna I au fost deja epuizate.

Florinel Matei, Secretarul General al Federaţiei Române de Rugby, a declarat site-ului oficial www.frr.ro următoarele: “FRR a luat această decizie, având în vedere că se apropie Sărbătorile. Nu este primul gest de acest fel pe care FRR îl face. În acest an, preşedintele Alin Petrache şi Federaţia au făcut donaţii constante şi familiei Guiaş din Domneşti (Ilfov), care are în grijă 15 copii. Ba chiar i-am adus şi la un meci. Dorim să îi ajutăm cum putem pe aceşti oameni care încearcă să le ofere unor copii o viaţă mai bună. Sperăm să fie cât mai mulţi spectatori care să îşi cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă”.

Sursă www.frr.ro

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Rugby / Cupa Europeană a Naţiunilor / 06 Feb. 2011

Portugalia - România 24-17. Înfrângere ruşinoasă pentru ,,Stejari''

Foto www.frr.ro

România a debutat cu stângul în Cupa Europeană a Naţiunilor, fiind învinsă în deplasare de Portugalia cu scorul de 24-17 (24-3). După calificarea la Cupa Mondială din Noua Zeelandă, în urma barajului cu Uruguay, şi emulaţia creată în jurul echipei naţionale...

Rugby / Internaţional / 24 Ian. 2011

Leeds - Stejarii Bucureşti 26-6 (5-6). Înfrângere pe final de meci

Selecţionata Stejarii Bucureşti a pierdut ultimul meci din cadrul Challenge Cup, 6-26 (6-5) în deplasare în compania formaţiei engleze Leeds Carnegie. În cea de-a doua partidă a grupei, Stade Français a învins Crociati Parma cu 34-17.

Pag. 1 din 24 | 2 art./pag. | Total 48 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole