Sport Club surclasează Braşovul, favoritele se impun în bloc

Hockey - MOL Liga / Data: 08 Dec. 2010

Marţi, 7 decembrie, a avut loc o nouă etapă în Liga MOL, în urma căreia s-au elucidat o mare parte a necunoscutelor din clasament.

Sport Club Miercurea Ciuc a învins Fenestela Braşov cu 4:0 şi mai are nevoie de un singur punct în ultimele două partide pentru a termina pe primul loc la sfârşitul sezonului regulat. Chiar dacă sunt două deplasări grele (Vasas HC şi Miskolci JJSE, locurile 3 şi 4), este greu de crezut că harghitenii nu vor obţine măcar un punct din cele 6 puse în joc, de aceea consider că în proporţie de 99% Sport Club este câştigătoarea sezonului regulat, ceea ce îi va aduce avantaje importante în play-off.

Dab.Docler a învins foarte clar lanterna roşie Újpesti TE, cu 9:3, şi nu mai poate pierde locul al doilea, având cu 4 puncte mai mult decât Miskolci JJSE, cu un singur meci rămas de disputat pentru ambele formaţii. Dab.Docler mai are şanse infime chiar şi la primul loc, deoarece este la mâna ciucanilor, care trebuie să piardă fără a lua punct ultimele două partide din sezonul regulat.

Miskolci JJSE şi-a asigurat în mare măsură ultimul loc al podiumului, după victoria foarte dificilă din deplasare, 6:5 cu Sapa Fehérvár AV19. Miskolci poate obţine matematic locul al treilea chiar mâine, dacă Vasas HC nu reuşeşte să învingă campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc. Pentru a spera la podium, Vasas HC, deţinătoarea trofeului, este obligată să obţină două rezultate pozitive în ultimele două meciuri (cu Sport Club şi Ferencvaros) şi să aştepte pasul greşit al celor de la Miskolci JJSE în ultimul meci al acestora, cu Sport Club Miercurea Ciuc.

Steaua a pierdut cu 1:4 în Ungaria meciul cu Ferencvaros şi nu mai poate emite nici măcar teoretic pretenţii la locul 7. De altfel, locurile 5-9 nu mai pot suferi nicio modificare în ultimele partide, configuraţia finală a clasamentului în partea inferioară fiind: 5. Ferencvaros, 6. Fenestela Braşov, 7. Sapa Fehérvár AV19, 8. Steaua Rangers, 9. Újpesti TE.

Steaua Rangers şi Újpesti TE se vor lupta pentru ultimul loc în play-off după sistemul cel mai bun din 3 partide, primele două urmânsd a avea loc la Bucureşti, pe 14 şi 15 decembrie 2010.
Rezultate Liga MOL, 07.12.2010

Rezultate Liga MOL, 07.12.2010
 

  • Dab.Docler - Újpesti TE 9:3 (5:0, 1:1, 3:2)
  • FTC Orangeways – Steaua Rangers 4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
  • Sapa Fehérvár AV19 – Miskolci JJSE 5:6 (3:1, 2:2, 0:3)
  • Sport Club Miercurea Ciuc – Fenestela Braşov 4:0 (1:0, 3:0, 0:0)

Referinţe www.icehockey.hu

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – noua regină a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câştigat în premieră Liga MOL, după ce a învins în finală cu scorul general de 4-1 formaţia maghiară Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, graţie unor reuşite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – la un singur pas de câştigarea Ligii MOL

Campioana României a făcut un pas uriaş către câştigarea Ligii MOL, după ce a câştigat şi al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, însă desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole