Sport Club Miercurea Ciuc – la un singur pas de câştigarea Ligii MOL

Hockey - MOL Liga / Data: 20 Ian. 2011

Campioana României a făcut un pas uriaş către câştigarea Ligii MOL, după ce a câştigat şi al doilea meci  al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, însă desprinderea s-a conturat greu, pe finalul partidei, când echipa maghiară a scos portarul de pe gheaţă pentru a forţa egalarea, iar Petres Magor Tivadar şi Csanad Virag au speculat vulnerabilitatea porţii celor de la Dab.Docler.

După ce în sezonul regulat câştigase doar un meci din cele 4 contra lui Dab.Docler, iar în primele meciuri ale finalei, de la Miercurea Ciuc, victoriile fuseseră împărţite, Sport Club se impune, oarecum surprinzător, în ambele partide din Ungaria şi duce scorul general la 3:1, mai având nevoie de un singur succes din cele 3 partide rămase pentru a-şi adjudeca, în premieră, Liga MOL.

Următorul meci al finalei, care poate fi şi ultimul, va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie 2011 (ora nu a fost încă stabilită de organizatori).

  • Dab.Docler – Sport Club Miercurea Ciuc 2:5 (1:1, 1:1, 3:0)

Kiss Ákos ‘4, Virág Tamás ’39 / Petres Magor Tivadar ’10, 60, Góga Attila ’21, Hruby Jozef ’48, Virág Csanád ’60

 

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Hockey / MOL Liga / 22 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – noua regină a Ligii MOL

Campioana României, Sport Club Miercurea Ciuc, a câştigat în premieră Liga MOL, după ce a învins în finală cu scorul general de 4-1 formaţia maghiară Dab.Docler. În cel de-al cincilea meci al finalei ciucanii au câştigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, graţie unor reuşite...

Hockey / MOL Liga / 20 Ian. 2011

Sport Club Miercurea Ciuc – la un singur pas de câştigarea Ligii MOL

Campioana României a făcut un pas uriaş către câştigarea Ligii MOL, după ce a câştigat şi al doilea meci al finalei jucat în deplasare, în Ungaria, 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) cu Dab.Docler. Ciucanii au dominat copios, ratând o sumedenie de ocazii, însă desprinderea s-a conturat...

Pag. 1 din 33 | 2 art./pag. | Total 65 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole