Marile favorite - duble victorii, Sportul Studenţesc smulge un egal Rapidului

Polo - Superlig─â / Data: 29 Noi. 2010

Marile favorite CSM Oradea, Dinamo ┼či Steaua s-au impus f─âr─â probleme, în dauna unor echipe mult mai slab cotate, singura surpriz─â venind din partea Rapidului, egal acas─â cu Sportul Studen┼úesc.

Campioana CSM Digi Oradea a spulberat Politehnica Cluj-Napoca, cu 30:2 ┼či 23:8. Atunci când o echip─â, fie ea ┼či campioana, înscrie 30 de goluri într-un meci ┼či câ┼čtig─â la 28 diferen┼ú─â, în cadrul Superligii, cred c─â se impune interven┼úia Federa┼úiei (nemaivorbind de faptul c─â într-un meci cu Sportul Studen┼úesc, tot în acest sezon, or─âdenii au înscris 39 de goluri!!!). Pentru c─â la asemenea scoruri  nu mai putem vorbi despre un spectacol sportiv, ci despre cu totul altceva.

Steaua a trecut lejer de cea de-a doua echip─â or─âdean─â, Cri┼čul, în deplasare, cu 9:4 ┼či 12:4, ┼či se men┼úine în plasa campioanei (la trei lungimi), având îns─â dou─â partide mai mult disputate. Cri┼čul Oradea r─âmâne f─âr─â punct în aceast─â edi┼úie a Superligii ┼či a┼čteapt─â meciurile cu Sportul Studen┼úesc, din etapa viitoare, pentru a sparge ghea┼úa ┼či pentru a tran┼ča disputa ultimelor 2 clasate.

Dinamo a învins f─âr─â drept de apel AMEFA Arad, 15:6 ┼či 19:8, ┼či ocup─â pozi┼úia a doua în clasament, la trei puncte în urma campioanei en titre CSM Oradea. Etapa viitoare cele dou─â se vor întâlni în fieful or─âdenilor, într-o dubl─â disput─â care va clarifica lucrurile la vârf.

În derby-ul bucure┼čtean, Rapidul face un nou pas gre┼čit acas─â, dup─â egalul cu AMEFA, ┼či cedeaz─â puncte foarte pre┼úioase în lupta pentru locul 4 Sportului Studen┼úesc. În prima zi poloi┼čtii feroviari nu au reu┼čit decât un 8:8 surprinz─âtor, în fa┼úa unei echipe care avea un singur punct în cont (un egal contra Politehnicii Cluj). „Studen┼úii” au fost aproape de surpriz─â ┼či în cea de-a doua partid─â, în care Rapid a reu┼čit totu┼či o victorie la limit─â, scor 8:7, limitând oarecum propor┼úiile dezastrului. Etapa urm─âtoare rapidi┼čtii vor avea parte de un nou derby, mult mai puternic, cu Steaua, în timp ce Sportul va întâlni Cri┼čana Oradea, într-un duel al echipelor care înc─â nu au cunoscut gustul victoriei în acest sezon.

Rezultate ┼či clasament  Superlig─â, Etapa a VI-a
27-28.11.2010

  • Rapid Bucure┼čti – Sportul Studen┼úesc 8:8 ┼či 8:7
  • Politehnica Cluj-Napoca – CSM Digi Oradea 2:30 ┼či 8:23
  • Cri┼čul Oradea – Steaua Bucure┼čti 4:12 ┼či 4:9
  • Dinamo Bucure┼čti – AMEFA Arad 15:6 ┼či 19:8

Clasament:
1.    CSM Oradea 36 p (12j)
2.    Dinamo 33p (12j)
3.    Steaua 33p (14j)
4.    Rapid 20p (12j)
5.    AMEFA Arad 13p (14j)
6.    Politehnica Cluj 10p (12j)
7.    Sportul Studen┼úesc 2 p (12j)
8.    Cri┼čana Oradea 0p (12j)

Referinţe www.frpolo.ro

 

Galerie imagini

Articole din aceeasi categorie

Polo / Superlig─â / 21 Dec. 2010

Derby-uri dezechilibrate în Superliga de polo

Foto gazetarul.ro

Prima etap─â a returului în Superliga de polo a programat doar dou─â ,,duble”, în care au fost implicate toate echipele bucure┼čtene. În derby-ul etapei ┼či în ceea ce a fost zeci de ani derby-ul campionatului (pân─â la apari┼úia lui CSM Oradea) s-au întâlnit echipele cele mai...

Polo / Superlig─â / 16 Dec. 2010

CSM Oradea - lider la sf├ór┼čitul turului, marile echipe bucure┼čtene completeaz─â careul de a┼či

foto csmoradea.ro

Campioana CSM Digi Oradea a terminat pe primul loc turul Superligii de polo pe ap─â, dup─â ce a învins principala contracandidat─â, Dinamo Bucure┼čti, cu 18-9 ┼či 15-8. Or─âdenii au acumulat punctaj maxim, 42 de puncte din 14 puncte, ┼či se îndreapt─â cu pa┼či siguri spre...

Pag. 1 din 6 | 2 art./pag. | Total 11 art.

tableta de fotbal

tableta de tenis

tableta de tenis

tableta de ciclism

Cele mai noi articole